Staande ventilator - Salco - SST-40 Reviews

Schrijf een review en maak kans op je aankoopbedrag terug!
7,6
         

Gemiddelde uit 10 reviews

Gemiddelde beoordelingen
 
 
 (3 reviews)
 
 
 (5 reviews)
 
 
 (1 reviews)
 
 
 (1 reviews)
 
 
 (0 reviews)

Gebruikersbeoordelingen van dit product

10,0
         

P. Koedijk - 4 mei 2018

De ventilator staat vanaf één werkplek. Het motorgeluid is hoorbaar maar stoort in het dagelijks leven helemaal niet, maar 's nachts kon ik het niet laten draaien, maar daarvoor was het ook niet gewenst. Alles wordt geleverd zoals beschreven, de montage is heel eenvoudig en ik vind het leuk. 5 sterren van mij. Aanbevolen Koop!

9,0
         

Brent - 22 april 2018

Na de laatste warme dagen was mijn tafellampje gewoon niet effectief genoeg voor mij. Dus kocht ik dit model.
Voor de prijs is dit een echt succesvol product.
Loopt zeer soepel en uiterst stil, zelfs op het hoogste niveau (zie en luister naar de video!).


En ja, de voet kan waarschijnlijk pas moeizaam weer uit elkaar worden gehaald als de metalen voetjes in het kunststof kruis zijn gestoken. Maar ik was er niet op uit om een fan te kopen die ik tijdens elke reis mee kon nemen en in mijn handbagage kon meenemen.
Ik ben aan de slag gegaan. Omdat ik waarschijnlijk ook niet meer met de taxi ga rijden, weet ik zeker dat ik een plekje in de meubelwagen zal vinden.
Al met al is de prijs zeer redelijk en de fan verdient mijn volledige score.

Installatie tip:
Om de ventilatiekop op de telescoopstang te monteren, moet eerst de schroef (foto) iets worden losgedraaid, omdat deze al in het schroefgat is gestoken. Zodat de kop echt helemaal op de stang glijdt, dus eerst de schroef losdraaien en eruit schroeven! Plaats vervolgens de kop er bovenop en draai de schroef weer vast. Dan moet het onderdeel draaien zonder "onbalans".

8,0
         

Tim - 24 maart 2018

De ventilator is heerlijk. Het heeft drie snelheden, swing, en een timer. Het is sterk genoeg voor een grote ruimte.

Het kwam snel aan en we verzamelden het snel. Je hebt zeker 4 handen nodig om het in elkaar te zetten. De montagehandleiding is duidelijk.
De standaard is een beetje wiebelig en niet helemaal recht als hij volledig is uitgeklapt, dus ik geef slechts 4 punten. Maar halverwege is alles wat je nodig hebt.


Sterk aan te bevelen.

6,0
         

Malies Vanhoven - 1 maart 2018

Goed staande ventilator. In principe eenvoudig te monteren.
Helaas zit er een schroef op de ventilator van kunststof (om de rotor te bevestigen). Door de bevestiging aan een metalen schroef wrijft de schroefdraad zich uit elkaar, wat geen teken van kwaliteit is. Toch is het gelukt om het op de een of andere manier aan te trekken.

Het volume van de rotor is normaal voor dit type ventilatoren. Ik vind het rustig tot medium. De ventilator is krachtig vanaf de allereerste stand.

8,0
         

Jan Vanderplaat - 3 februari 2018

Ik ben (vooralsnog) tevreden over de peformance. laten we eens kijken waar het onderdeel goed voor is in de zomer als het echt warm is (dat wil zeggen wanneer de midzomer weer moet komen). Het maakt in ieder geval veel wind... en is relatief stil, ik had een hoger geluidsniveau verwacht... mijn vorige machine is luider. De montage gaat ook snel...van het uitpakken over het monteren tot aan het opstarten duurde ruim 15 minuten. een klein detail.goede keuze

3,0
         

Alfons - 22 augustus 2017

De te monteren delen passen niet precies (op het basisframe passen de schroeven niet in de gaten, zelfs de goedkope plastic band die de twee helften van het beschermrooster met elkaar verbindt is iets te lang, zodat de voorste helft zonder moeite kan worden verwijderd).
Het lakken van het basisframe mag nooit aangeraakt worden, omdat het anders in shock van het plaatwerk springt.
het beschermrooster is bevestigd met een grote kunststof schroef
het vloerkruis is gemaakt van zo dun plaatstaal dat het niet veel kan weerstaan
de voedingskabel niet eens door het basisframe wordt gelegd, direct uit de motorbehuizing wordt geleid en met ca120cm veel te kort is, tenzij u kabels wilt die op 50cm hoogte door de kamer worden gespannen, als u de kabel langs het basisframe leidt gaat het ongeveer 10 cm verder dan de basis -> lelijke verlengkabel nodig
De elektronica baart me zorgen als de kwaliteit zo slecht is als de rest van deze "ventilator".
er is iets mis met elk detail

8,0
         

TIm van der vaart - 4 augustus 2017

Ik was een beetje sceptisch over de constructie, omdat ik in het begin de montage van dit apparaat niet kon vinden in de bedieningshandleiding.
Deze is aan het einde verborgen en beslaat de laatste pagina's.
Ook moet je miniatuur schroevendraaiers en pincet thuis, anders kan het erg frustrerend om te schroeven op de kleine korte schroeven.bovendien, het feit is erg irritant dat de telescopische verstelstaaf is al geïntegreerd in de staande hals.
Ik ging er toen van uit dat er een onderdeel ontbrak.

Toen ik de ventilator in actie zag, was ik zeer tevreden en kan ik hem en zijn ontwikkelaars alleen maar prijzen. Rustige en aangename lucht, met een individueel instelbare intensiteit.
Ik heb een ruimte van 12-13 m² en deze windgenerator neemt minimaal ruimte in beslag.geschoven.

Heel praktisch, ik kan het alleen maar aanraden.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links