Tafelventilator - Vornado - Zippi Reviews

Schrijf een review en maak kans op je aankoopbedrag terug!
7,2
         

Gemiddelde uit 10 reviews

Gemiddelde beoordelingen
 
 
 (2 reviews)
 
 
 (5 reviews)
 
 
 (2 reviews)
 
 
 (1 reviews)
 
 
 (0 reviews)

Gebruikersbeoordelingen van dit product

8,0
         

Luus - 8 juli 2018

Ik was op zoek naar een kleine ventilator en gelijk toen ik deze zag op de website, was ik er verliefd op! Alhoewel hij niet goedkoop is, vond ik hem zo apart dat ik hem meteen aangeschaft heb.
Thuis is het nu mijn perfecte makker voor de frisse lucht. Licht, makkelijk verplaatsbaar, hij staat ook nog best stevig en hij is echt heel cute. Als hij nog in andere, liefst felle kleurtjes verkrijgbaar was, dan had ik die ook gekocht.

9,0
         

Dave B. - 5 juni 2018

Ik heb nu vier bureauventilators geprobeerd en elk is ofwel te luid of ging snel kapot. Hoewel ik deze nog maar een paar weken heb en niet kan garanderen hoe lang hij het zal blijven doen, kan ik zeggen dat hij nu al veel beter is dan degene die ik eerder heb geprobeerd. Mijn twee belangrijkste vereisten voor een bureauventilator zijn ruis en luchtverplaatsing. Ik werk in een relatief open ruimte met een dozijn collega's binnen een straal van 10 meter van mij en dus lawaai is een enorme factor, deze is bijna stil op de lagere instelling die nog steeds zorgt voor veel meer luchtverplaatsing dan mijn vorige luidere ventilators.

Voordelen:
+ Vrij Sterk
+ Mobiel - kan zeer eenvoudig worden gepositioneerd, zelfs onder sommige lastige hoeken
+ Zachte bladen - De bladen zijn gemaakt van een stofachtig materiaal. Bij het openen van de doos maakte dit me wel wat zenuwachtig maar het is perfect! Omdat je geen volumineus frame om de bladen heen hebt, kun je het op meer plaatsen zetten zonder bang te hoeven zijn om iets te beschadigen. Ook als ik zelf per ongeluk tegen de draaiende bladen aan kom en mijn hand in een reflex denkt "gevaar!", gebeurt er niks en pijn heb je er al helemaal niet van.

Nadelen:
... Ik heb het geprobeerd. Het enige waar ik negatief over kan denken is dat ik vergeet dat het apparaatje aan staat. Ik kwam net terug van het weekend om te ontdekken dat ik het niet had uit gezet Ik wil dit ding nog lang hebben, dus ik zou willen dat er een timer op zat of zo.

7,0
         

Chritie - 25 mei 2018

Mijn kantoor is verhuisd van de 1e verdieping naar de bovenste verdieping en het is nooit koel genoeg. Ik kocht deze kleine ventilator omdat alle recensies zeiden dat hij erg stil, maar ook krachtig is. Ik kan daar aan toevoegen: hij is superstil en verplaatst de perfecte hoeveelheid lucht om me koel te houden. Ik heb de hoogste instelling nog niet gebruikt omdat de laagste geweldig werkt. Dus ja, ik raad het aan voor op kantoor of thuis.
Als extra bonus is het leuk om de "Durf je het ventilator-aanraakspel te spelen"... aangezien de bladen zacht zijn, doet het geen pijn om aan te raken, maar anderen weten het niet. Ik lach er om....

6,0
         

KJ - 17 mei 2018

Het apparaatje is ok als je hem binnen 2 meter van je plaatst, maar daarna voel je echt geen luchtbeweging meer. Ik denk dat het veel effectiever zou zijn als ze iets aan de messen zouden doen om ze wat stijver en langer te maken. Het is wel heel erg en je kunt zien aan het gevoel dat het goed gemaakt is. De basis is zeer stevig en de kleine rubbertjes op de bodem zijn prima om trillingen te voorkomen. Twee dingen die dit een beter product zouden maken zijn een iets hogere snelheid en langere maar iets stevigere bladen.

7,0
         

Danny - 14 mei 2018

Aanvankelijk, toen ik het aanzette, hoorde ik een niet zo subtiel tikkend geluid, maar ik trok gewoon de kegel met de bladen uit (het ging net) en gebruikte kleine schaar om een klein beetje van overtollige stof af te knippen dat het geluid veroorzaakte door te klappen tegen de binnenkant van de ventilator.

Daarna was het extreem stil. De stoffen messen maken het uiterst stil en verminderen het risico op verwondingen. Deze ventilator is stiller dan de airco op ons kantoor en collega's kunnen niet horen dat ik een ventilator heb (op de hoogste stand).
Over de levensduur van het product kan ik nu natuurlijk nog niks zeggen, maar ik hoop (en verwacht, gezien de prijs) dat die lang is.

9,0
         

Katja - 18 april 2018

Dit is een fijne ventilator voor dichtbij; als u een beetje verkoeling wilt hebben aan uw bureau, direct naast uw bed, de keukentafel of de salontafel, zult u genieten van deze ventilator. Hij is niet geschikt voor het koelen van een groot oppervlak. Ik zou zeggen het briesje strekt zich uit een paar meter op zijn hoogst.

De ventilator is bijna volledig stil. Geen gezoem of gerammel. De hoek is verstelbaar. Omdat er geen grill is, is het heel gemakkelijk om schoon te maken; een enorm pluspunt voor mij, omdat ik moe ben van het losschroeven of het afwrikken van de grills op mijn andere ventilatoren om de dikke coating van stof van de bladen te krijgen. Met de Zippi verwijdert u stof snel en eenvoudig.
Aanraking van de draaiende bladen doet geen pijn.
Conclusie: een fijne ventilator voor dichtbij.

6,0
         

Maud - 11 april 2018

Als je de beschrijving niet leest, is het gemakkelijk te missen dat de ventilatorbladen van stof zijn. Dit was aanvankelijk een teleurstelling, maar ik testte de ventilator uit en hij blaast veel lucht. Als je erover nadenkt, was het doek een goed idee. Er gebeuren ongelukken. Het doek heeft echter niet de mooie textuur die op de close-up foto te zien is. Het is gewoon een eenvoudige, satijnen doek. Over het geheel genomen is het een hele leuke ventilator.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links