Staande ventilator - Termozeta - London Reviews

Schrijf een review en maak kans op je aankoopbedrag terug!
7,8
         

Gemiddelde uit 10 reviews

Gemiddelde beoordelingen
 
 
 (3 reviews)
 
 
 (6 reviews)
 
 
 (1 reviews)
 
 
 (0 reviews)
 
 
 (0 reviews)

Gebruikersbeoordelingen van dit product

8,0
         

Dorien van Helssum - 10 augustus 2018

Een fris blauwe ventilator heeft niet iedereen, maar ik nu wel! Ik had nog nooit van het Italiaanse merk Termozeta gehoord, maar nu ken ik ze en ik hoop dat er meer producten van die firma bij ons gaan komen. Erg leuk design en kleur.

7,0
         

J ter S - 2 augustus 2018

Een ventilator met maar 1 stand, dat moet wel iets aparts zijn. Ik vind het gewaagd van de makers, Termozeta uit Italië, dat ze dit aandurfden in de markt van windapparaten. Deze loopt soepel en maakt van zichzelf dan ook niet veel geluid. De luchtverplaatsing gaat natuurlijk nooit geruisloos, maar is zeker hier niet hinderlijk. Deze valt natuurlijk meteen op door z'n leuke kleur en dat is ook waarom ik hem kocht. Och ja, en maar 1 stand? Hoef ik me daar ook niet druk om te maken, of hij harder of zachter moet. Gewoon aan of uit. 0 of 1, daar hou ik wel van.

9,0
         

Han G. - 18 juli 2018

Nooit geweten dat er zoveel kleuren te koop zijn in de ventilator-business. Zwart en wit kende ik wel. Maar koperkleurig, lichtgroen en lichtblauw.... heel apart. Voor mij sprongen de groene en blauwe er gelijk uit in deze webshop dus toen was het alleen nog wikken welke van de twee het moest worden. Blauw won en staat hij echt te pronken in mijn woonkamer. Koelt heerlijk bij deze warme temperaturen van de laatste weken. Erg aan te bevelen, deze ventilators van Termozeta.

8,0
         

Per D. - 10 juli 2018

In deze hete tijden is de ventilator een huishouditem van levensbelang. Als die dan ook nog leuk uitziet, dan is dat toch mooi meegenomen?

10,0
         

Jasmine - 2 juli 2018

Ik zocht een mooie, grote ventilator voor mijn appartement en toen ik deze zag, was ik gelijk verkocht. Heerlijk kleurtje, niks moeilijke bedieningsknoppen. Werd vlot geleverd en was niet moeilijk in elkaar te zetten. Hij verplaatst ook heel veel lucht dus wat dat betreft voldoet hij ook uitstekend.

7,0
         

anoniem - 28 mei 2018

Niet goedkoop, wel apart. De kleur en vorm doen 50 of 60'er jaren aan. Mij bevalt dat wel.

9,0
         

Helmut Krassenburg - 3 april 2018

Mooie ventilator en snel geleverd.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links