Ventilators op batterijen

Ben je op zoek naar verkoeling op een warme zomerdag? Een ventilator op batterijen is ideaal om tijdens het werk af te koelen. Helemaal als je op een locatie werkt waar geen stroompunt aanwezig is. Deze heeft namelijk geen stroompunt nodig en zorgt op werkelijk elke locatie voor verkoeling. In onze shop verkopen we diverse handmodellen die je kunt kiezen. Ze nemen weinig ruimte in beslag en kan je meenemen in je tas. Je kunt een product kopen in onze shop en de volgende dag al bij je laten thuisbezorgen. Je hoeft zo niet lang te wachten op een beetje verkoeling in huis of op locatie.

De voordelen van een ventilator op batterijen

Bij warm weer is het al snel onaangenaam om aan het werk te gaan. Lang niet overal is een airco aanwezig om voor verkoeling te zorgen. Ventilatie kan een alternatief zijn als er geen airco aanwezig is. Je lichaam koelt af door te transpireren. Door het transpiratievocht sneller te laten verdampen kan je lichaam afkoelen. De luchtstroom kan helpen om transpiratievocht sneller af te voeren. Het formaat maakt hier niet veel uit. Als je op zoek bent naar verkoeling op het werk, dan ga je geen groot apparaat meeslepen. Hij is handzaam en past in je tas. Je kunt hierdoor als enige gebruik te maken van de verkoelende luchtstroom. Je hoeft er ook geen stroompunt voor te gebruiken. Vooral op het werk kan de mini ventilator op batterijen uitkomst bieden. Je helpt zo het natuurlijke verdampingsproces, zonder je collega’s te ergeren met een koele windstroom.

Voordelen batterijen versus stroom

Je kunt een kleine ventilator op batterijen kiezen of op stroom. Een voordeel is dat je niet meer afhankelijk bent van een stroompunt. Je kunt de ventilator op batterijen bijvoorbeeld meenemen naar de camping. Een ander voordeel is dat hij compact is en in je tas past. Nog een voordeel is dat je door het compacte formaat ervoor kan kiezen om alleen jezelf een verkoelend windje te geven. Anderen in je omgeving krijgen zo geen last van de luchtstroom produceert. Nog een voordeel is dat je minder snel last krijgt van klachten als een stijve nek. Bij een groter model op stroom zit je vaak vol in de wind. Als je de hele dag in de wind zit, kan je last krijgen van nekklachten. Bij een ventilator op batterijen heb je dit probleem meestal niet. Er zijn dus genoeg redenen om te kiezen voor een handmodel in plaats van een grote kamerventilator.

Extra opties

Het kan de moeite waard zijn om producten met elkaar te vergelijken. In ons assortiment verkopen we verschillende kleine modellen. Elk model is voorzien van extra opties om op te letten. Neem bijvoorbeeld een type met waterspray. Door de waterspray aan te zetten, zorg je voor extra luchtvochtigheid tijdens het ventileren. Je kan de waterspray ook op je lichaam zetten om voor extra verkoeling te zorgen tijdens warme dagen. Een andere optie is de voeding. Als je veel gebruikmaakt gaat hij snel leeg. Als alternatief kan je eventueel voor oplaadbare accu kiezen. Er zijn ook types die bekendstaan om hun lage verbruik.

Vragen en advies

Heb je vragen over een van onze producten of wens je advies bij het kiezen? Bel ons dan op 043-7820543 of neem contact op met onze klantenservice via het contact formulier. Wij helpen je graag verder. Wanneer je voor 22.00 uur bestelt, heb je jouw bestelling morgen al in huis.

Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,5
Uitstekend "Zeer blij met mijn order voor op het kantoor, wat een verademing!" 9,5
Uitstekend "Had mijn verzending de volgende dag al binnen, een super handige oplossing." 9,5
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links