USB ventilatoren

Een USB ventilator is het ideale kantoorgadget voor de zomermaanden. Wie op warme dagen zijn tijd door moet brengen op het kantoor, weet dat een lange tijd achter een computer of laptop niet bepaald verkoelend is. Een simpele oplossing voor dit probleem is het aanschaffen van een kleine ventilator. Door de makkelijke aansluiting op een USB poort en door het kleine formaat, zijn deze producten een echte uitkomst. De kleine bladen zorgen voor een fris briesje dat je precies op je gezicht kunt richten. Zo blijft het werken achter een computer comfortabel, ook op de warmste dagen van het jaar.

Hoe werkt een USB ventilator?

Het gebruik is per definitie simpel en duidelijk. De naam zegt het namelijk al: hij is voorzien van een USB aansluiting. Met deze aansluiting kun je het product eenvoudig aan je computer koppelen. Op deze manier wordt hij voorzien van elektriciteit en kan deze meteen voor verkoeling zorgen. Je hoeft dus niet moeilijk te doen met kabels en stopcontacten om toch ventilatie bij je werkplek te krijgen. Wanneer het apparaatje is aangesloten op je computer hoef je niet veel meer te doen. Sommige exemplaren zullen meteen beginnen te draaien, terwijl je anderen nog kunt aansturen met een aan- en uitknop. Deze ventilator is overigens niet alleen bedoeld voor computers, maar is geschikt voor bijna alle apparaten voorzien van een geschikte poort. Je kunt hem dus aansluiten op je laptop, tablet, en zelfs op een powerbank. Waar je ook aan het werk bent: hij biedt altijd en overal verkoeling. Het is niet nodig om speciale software te installeren wanneer je van het apparaat gebruik wilt maken. Je computer dient in feite alleen maar als een plaatsvervangend stopcontact.

Het nut van een USB ventilator

Er zijn allerlei verschillende types op de markt, dus wat is nou de toegevoegde waarde van een speciale USB ventilator? Het grote voordeel dat deze kleine apparaten bieden is dat ze eenvoudig in gebruik zijn. Het is niet nodig om op zoek te gaan naar een stopcontact, waardoor je ook geen kabels op de grond hebt liggen. Door het kleine formaat is dit product bovendien makkelijk mee te nemen. Hij zal nooit veel ruimte in beslag nemen, waardoor je hem gemakkelijk in je tas of rugzak kunt opbergen. Zo kan hij ook mee op reis! Werk je in de trein op je laptop, dan heb je gelijk ook verkoeling bij de hand. Een bijkomend voordeel van het kleine formaat is dat hij nauwelijks te horen is. In tegenstelling tot grote modellen, zijn deze exemplaren vrijwel muisstil. Dit maakt het de perfecte bureaugadget, aangezien het geluid je niet zal storen tijdens je bezigheden op het werk. Bovendien kun je de richting van het apparaat makkelijk aanpassen, waardoor de frisse lucht altijd direct in je gezicht wordt geblazen wanneer je dat wilt. Deze flexibiliteit is precies de meerwaarde van het product.

Diverse beschikbare uitvoeringen

Zoals alle soorten ventilatie, komt dit artikel ook in allerlei soorten en maten. De meest gangbare vorm is een flexibele met een zwanenhals. Aan de kop van deze hals zijn de bladen bevestigd. Door deze constructie is het mogelijk om de frisse lucht precies in de juiste richting te sturen. De zwanenhals kan gebogen en gedraaid worden, zodat je hem gemakkelijk kunt verstellen en optimaal kunt genieten van de frisse wind. Er zijn ook kleine tafelmodellen beschikbaar die met een dezelfde aansluiting worden aangedreven. Deze exemplaren zijn over het algemeen minder flexibel, maar hebben door hun grootte wel een groter bereik. Wie hem alleen nodig heeft voor achter de computer, zal aan een klein exemplaar echter wel genoeg hebben. Sommige soorten zullen voorzien zijn van kleine knopjes om de aansturing mee te regelen, en anderen zullen meteen werken zodra je ze aansluit. Enkele exemplaren hebben meerdere standen waarmee je de snelheid kunt aanpassen, maar de meeste producten zullen alleen voorzien zijn van een aan- en uitknop. Wie op zoek is naar een leuk exemplaar kan kiezen voor een model met een kleurrijk design.

Alle voordelen op een rijtje

Zit je vaak achter een computer, moet je zelfs tijdens de warmste dagen van het jaar werken en ben je op zoek naar een makkelijke manier om wat af te koelen? Dan is dit artikel de juiste aankoop voor jou. Ze zijn klein maar effectief, en daardoor een goede optie voor iedereen die wel wat verkoeling wil, maar geen ruimte heeft voor een grote ventilator. Nog even alle voordelen op een rijtje:

  • Makkelijk aan te sluiten, met een simpele ingang in je computer;
  • Door het kleine formaat makkelijk mee te nemen;
  • De flexibele hals zorgt ervoor dat je de frisse wind altijd op de juiste plek voelt;
  • Een goedkope optie voor thuis of op het kantoor;
  • Gemakkelijk te bedienen.

Vragen en advies

Kies het product dat je nodig hebt en ga aan de slag! Heb je vragen of heb je advies nodig bij het kiezen van een product? Bel ons dan op 043-7820543 of neem contact op met onze klantenservice via dit formulier.

Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,5
Uitstekend "Zeer blij met mijn order voor op het kantoor, wat een verademing!" 9,5
Uitstekend "Had mijn verzending de volgende dag al binnen, een super handige oplossing." 9,5
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links