Tristar - VE-5976 - Vloerventilator

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Vloerventilator - Tristar - VE-5976

Op zoek naar verfrissend ontwerp? Toestel met een hip, retro design. Hierdoor toepasbaar in zowel een klassiek als een modern interieur. Daarbij ook nog eens gemakkelijk verplaatsbaar met behulp van het stevige handvat aan de bovenkant. Niet alleen het voorkomen is robuust, maar door de voetsteun staat het apparaat stevig op de grond. De windsnelheid kan op 2 standen gezet worden, zodat je zelf bepaalt hoe hard de wind waait. De snelheidsschakelaar loopt qua looks in pas met het aparte uiterlijk. Met een bladdiameter van 25 cm wordt een behoorlijke luchtverplaatsing verkregen. Het geluidsniveau is hoger dan bij de zogenaamde "stille modellen", maar dit wordt gecompenseerd door de prima prestaties.

Specificaties
Meer over Tristar - VE-5976 - Vloerventilator (Productcode: 9834634278.5103)
 Ventilatoren
Vloerventilator
 Geluidsniveau
Extra stil: tot 50 dB
 Wattage
20 watt
 Aantal standen
2
 Diameter
25 ø
 Merk
Tristar
 Kleur
Wit
 Voeding
Netstroom
 Materiaal
Metaal
 Type
VE-5976
Wat zeggen onze experts over deze Tristar - VE-5976 - Vloerventilator
 

Compact design, neemt weinig plek in beslag

 

Industrieel design

 

Maakt relatief veel geluid in vergelijking met stille modellen

Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
7,2
         

Gemiddelde uit 10 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

7,0
         

Elina G. - 22 maart 2018

Ik ben tevreden met deze aankoop. Een mooie, witte ventilator, makkelijk overal neer te zetten. Blaast veellucht en ik vind het geluid erg meevallen. Ik had het me harder voorgesteld.

8,0
         

Juliette Vermeer - 18 oktober 2017

Ik kocht deze mooie ventilator in juli van dit jaar en kwam nu weer eens op deze website en besloot een review te geven. Ik ben heel tevreden met mijn vloerventilator. Hij is mooi wit, retro design en aan de buitenkant makkelijk schoon te maken. De binnenkant vond ik nog niet nodig, maar als het zover is, dan is het een kwestie van drie schroefjes losdraaien en een vochtige doek erover.
De ventilator blaast een lekker stevige straal lucht in de rondte in de laagste stand; de andere stand gebruik ik bijna nooit. Hij is hartstikke makkelijk te verplaatsen; je tilt hem zo op aan het handvat.

6,0
         

F. Weijers - 14 augustus 2017

Leuke ventilator die wel behoorlijk geluid maakt. Dat stond wel in de beschrijving op de website, maar in het echt was het toch niet 'relatief', maar 'behoorlijk'.
Ik had hem aanvankelijk gekocht voor thuis in de woonkamer, maar daarvoor vind ik hem te veel geluid maken. Dus heb ik hem meegenomen naar de zaak, waar een beetje lawaai meer of minder totaal niet opvalt. Ik mag zeggen: daar doet hij het goed!

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links