Clatronic - HL 3379 - Ventilatorkachel

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Ventilatorkachel - Clatronic - HL3379

Dit is een bijzonder handig hulpmiddel om middelgrote ruimtes snel af te koelen of op te warmen. Met de grote driestandenschakelaar kies je tussen de 2 verwarmingsstanden, de derde stand is de ventilatorfunctie zonder verhitting. Deze kachel kan ook worden gebruikt als vorstbeveiliging, zodat voorkomen kan worden dat in een bepaalde ruimte het vriespunt bereikt wordt. Het is dan ook een apparaat dat je eigenlijk het hele jaar door kunt laten staan. Je kiest voor de gewenste functie al naar gelang het seizoen. Er is verder een beveiliging aan boord die oververhitting tegengaat. Een thermostaat zorgt ervoor dat automatisch de standbystand geactiveerd wordt wanneer de temperatuur gehaald is en het toestel weer aanschakelt als deze onder de ingestelde waarde daalt. Voor wat betreft blaassnelheid is er geen verschil qua standen, de bladen draaien telkens rustig door met hetzelfde toerental terwijl de hitteafgifte wordt bepaald door het aantal ingeschakelde verwarmingselementen.

Specificaties
Meer over Clatronic - HL 3379 - Ventilatorkachel (Productcode: 9456093738.5103)
 Kachel
Ventilatorkachel
 Wattage
2000 watt
 Aantal standen
2
 Merk
Clatronic
 Kleur
Wit
 Voeding
Netstroom
 Materiaal
Kunststof
 Standopties
2 traps verwarming
 Type
HL 3379
 Eigenschappen
Aan/uit schakelaar
Wat zeggen onze experts over deze Clatronic - HL 3379 - Ventilatorkachel
 

Compact

 

Standby schakeling

Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
7,7
         

Gemiddelde uit 20 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

7,0
         

K Severs - 30 maart 2018

Werkt perfect. Had het nu de hele winter in gebruik. Zelfs als het langer loopt, is er geen warmteontwikkeling (behalve natuurlijk waar het zou moeten zijn).
De eerste fase is eigenlijk altijd genoeg voor mij, waarbij de tweede fase weer een goed stuk warmer maakt. De tweede fase is al zo heet dat het licht ruikt van verbrande stof.
Anders ontstaan er geen onaangename geuren uit het apparaat. Zelfs geen chemisch plastic geur wanneer ik het uitpak.
Verslindt veel elektriciteit, maar dat is wat ze allemaal doen. Ik ben daarom zeer tevreden en zou de ventilatorkachel te allen tijde weer kopen.

9,0
         

M. Kelderman - 3 februari 2018

We hebben deze ventilatorkachel besteld voor onze bouwplaats. De eerste indruk was minder omdat deze veel kleiner is dan verwacht op de foto. Klein maar geweldig. De prestaties zijn sterker dan bij een olie radiator die we voor een andere vloer kregen. Het is zeker de moeite waard om dit alles aan te bevelen. We zullen zeker een tweede apparaat kopen. De ventilatorkachel is echter niet bedoeld om de kachel thuis comfortabel te ondersteunen, omdat deze al wat geluid maakt.

8,0
         

Nick Stuurman - 2 februari 2018

Ik was op zoek naar een kleine ventilatorkachel voor de badkamer en heb deze nu gekocht. Wat kan ik zeggen? Hij doet wat hij moet doen. Hij is aan het verwarmen! En heel goed. Het heeft drie blower niveaus (koud, warm, zeer warm) en binnen de niveaus kunt u ook traploos de temperatuur. Het kan staand of liggend worden opgesteld en heeft voldoende vermogen om mijn kleine badje binnen enkele minuten tot een aangename temperatuur te verwarmen.

Het enige negatieve in het begin is de extreme plastic geur bij het verwarmen. Dit heeft zich echter na enkele aanvragen terugverdiend. Nu kun je niets ruiken. En de plastic geur van nieuwe apparatuur is ook aanwezig in duurdere producten.

Conclusie: Voor mijn doeleinden een absoluut top apparaat!

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links