Goobay - 77503 - USB ventilator - Compact

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Tafelventilator - Goobay - USB

Met deze compacte ventilator heb je altijd verkoeling bij de hand als je aan de slag gaat met bijvoorbeeld je pc. In principe aansluitbaar op elk apparaat met een geschikte connector. Het voordeel van deze uitvoering is dat er een aparte aan-/uitknop is, zodat je hem niet hoeft los te koppelen wanneer je hem niet in gebruik hebt. Standaard voorzien van een kabel van bijna anderhalve meter en kantelbare ophanging, kun je de kleine blazer prima positioneren op een tafel, bureau of ander plat vlak. Inclusief handig beschermrooster zodat vingers, pennen en potloden (en de bladen) niet beschadigd raken wanneer je even niet oplet. De beugel is voorzien van meerdere rubberen voetjes zodat deze lichte luchtverfrisser niet schuift wanneer hij in gebruik is.


Optioneel bij te bestellen:
www.adapters.nl/p/ac-dc-adapter-goobay-1000-ma?pid=9508035062.5303

Specificaties
Meer over Goobay - 77503 - USB ventilator - Compact (Productcode: 5769778392.5103)
 Ventilatoren
Tafelventilator, USB ventilator
 Aantal standen
1
 Diameter
13 ø
 Merk
Goobay
 Kleur
Zilver
 Voeding
USB
 Materiaal
Kunststof
 Type
77503
Wat zeggen onze experts over deze Goobay - 77503 - USB ventilator - Compact
 

Geruisloos

 

Energiezuinig

 

Voeding via USB

 

Geen instelbare standen

Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
8,1
         

Gemiddelde uit 13 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

9,0
         

Marlies Rumpen - 20 juni 2018

Heel handige ventilator met z'n USB-voeding, die ik bij dit warme weer altijd gebruik als vaste verfrissing bij het werken op mijn computer. Lekker stabiel met z'n rubber voetjes en ik hoef niet bang te zijn dat de poesjes erin verstrikt raken door het veilige rooster.

10,0
         

Lies - 21 mei 2018

De ventilator komt veilig verpakt, samen met een meertalige en handige handleiding.
Onmiddellijk na het openen van de verpakking merkt u de hoogwaardige afwerking van de ventilator. Het volledige oppervlak en de propeller zijn van metaal, waardoor het apparaat aan de ene kant zeer robuust is en aan de andere kant er goed uitziet. Alle afzonderlijke componenten zijn netjes met elkaar verbonden, zodat er geen uitstekende of zelfs scherpe randen of vervelende rammelende geluiden zijn. De ventilator is gemonteerd op een metalen beugel, die zo is ontworpen dat het apparaat ook tijdens het draaien van de propeller stil blijft staan. Heel praktisch zijn de rubberen ringen, die aan de metalen beugel bevestigd zijn en storende trillingen voorkomen. Een ander voordeel is de draaischroefdraad, waarmee de ventilator aan de metalen beugel wordt bevestigd, omdat de schroefkop om zijn eigen as kan draaien. Dit, en het feit dat u de ventilator "ondersteboven" kunt hangen, bijvoorbeeld aan een scheidingswand van een kantoor, toont de veelzijdige toepassingsmogelijkheden aan. De USB-kabel, die verantwoordelijk is voor de voeding, heeft ook een geschikte lengte en goede flexibiliteit.
De inbedrijfname van de ventilator is zeer eenvoudig; de ventilator wordt via een USB-kabel aangesloten op een stroombron, bijv. op de USB-poort van een PC of een smartphone-oplader, en met behulp van een aan de achterzijde geplaatste tuimelschakelaar ingeschakeld. De ventilator begint een fatsoenlijke maar zeer aangename hoeveelheid wind te genereren.
Aan de positieve kant genereert de ventilator nauwelijks merkbaar geluid.

Deze fan heeft mij overtuigd van zijn kwaliteitsvol vakmanschap en goede windopwekking en ik doe hierbij een duidelijk aankoopadvies.

8,0
         

Teun ten Hag - 5 mei 2018

Ik heb de ventilator drie weken lang getest.

zeker

De ventilator is zeer krachtig voor zijn formaat en is erg handig en kan worden verpakt in een grotere laptoptas.

De ventilator is zeer goed gemaakt en is vrij stabiel. D.w.z. met herhaaldelijk van tafel vallen gebeurde hem niets. Vooral in warme zomerdagen is de opgewekte luchtstroom goed genoeg om te werken zonder afgeleid te worden door het geluid van de ventilator of door de lamellen die eraf vallen. Bovendien kan de hoek worden veranderd, zodat het bovenlichaam kan worden geventileerd in plaats van het hoofd als u dat wilt. Bovendien kan gezegd worden dat de levering zeer snel verliep. Dit heeft niets met het product te maken, maar het moet wel worden vermeld.

ongunstig

Het nadeel van deze ventilator is dat deze alleen een "vermogensinstelling" heeft. Soms waait er een te zwakke en soms iets te sterke wind. Dit is waarschijnlijk te veel gevraagd, maar het werd al snel opgemerkt tijdens het testen. Dit is ook de enige tekortkoming die over dit apparaat kan worden gezegd.


Toch is het apparaat is onverslaanbaar in prijs-prestatieverhouding, omdat men een solide en stabiel voor weinig geld ontvangt. Daarom krijgt het product 4 van de 5 sterren.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links