AEG - T-VL 5537 - Torenventilator - Met timerfunctie

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Torenventilator - AEG - T-VL 5537

Dit apparaat steekt zeker qua design met kop en schouders boven veruit de meeste van zijn collega’s uit. Uiteraard heeft de ventilator niet alleen uiterlijke kwaliteiten. Zo zijn er drie verschillende blaassnelheden. Ook is er een oscillatiefunctie, die hier “natural wind mode” heet. Wat is er allemaal extra aan boord, behalve deze meer standaard dingen? Dat betreft toch vooral de digitale elektronica. Zo is de timer (tot maximaal 8 uur) programmeerbaar, in tegenstelling tot veel andere ventilators die toch gewoon met de hand bediend moeten worden. Je moet er dus altijd van tevoren naar toe lopen, maar in dit geval niet dus. Verder wordt een handige afstandsbediening meegeleverd. Terwijl je de functies op de remote intoetst, wordt dit op het toestel zelf via leds aangegeven. Dat optimale verkoeling geen bergen elektriciteit hoeft te kosten bewijst het lage opgenomen elektrisch vermogen van 40 Watt.

Specificaties
Meer over AEG - T-VL 5537 - Torenventilator - Met timerfunctie (Productcode: 9483864264.5103)
 Ventilatoren
Torenventilator
 Wattage
40 watt
 Aantal standen
3
 Merk
AEG
 Kleur
Zwart
 Draaibereik
75 °
 Voeding
Netstroom
 Verstelopties
Draaibaar
 Hoogte
120 cm
 Materiaal
Metaal
 Type
T-VL 5537
Wat zeggen onze experts over deze AEG - T-VL 5537 - Torenventilator - Met timerfunctie
 

Geruisloos

 

Afstandsbediening meegeleverd

 

Instelbare programma's

 

Hoger in prijs dan de gemiddelde ventilator

Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
8,1
         

Gemiddelde uit 12 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

8,0
         

P. Coenen - 21 november 2018

Mooie torenventilator die de lucht heel goed verplaatst. Ik heb hem de voorbije zomer gekocht en vaak gebruikt. Hij voldeed uitstekend. Nu het langzaam winter wordt heb ik ontdekt dat ik hem nog kan gebruiken. Ik zet het bij de verwarming en laat hem in een zachte stand de warme lucht goed door de kamer verdelen! Werkt heel lekker en zal me wellicht ook nog wat stookkosten schelen, omdat de warme lucht nu beter door de ruimte verdeeld wordt.

9,0
         

Ulf Woogen - 12 september 2018

Dit is het eerste model van dit type ventilator dat ik kocht en nu zeg ik: had ik eerder moeten doen! Veel beter te regelen hoe de luchtstroom door de kamer is en ziet er veel beter uit dan zo'n tafelmodel. En de prijs is zeker heel redelijk.
Ik ben er zeer tevreden mee.

9,0
         

Alex J. - 9 juli 2018

Het feit dat deze luxere ventilator een timer heeft die je langer dan het vaak standaard half uurtje kunt instellen, was voor ons de doorslaggevende reden om hem te kopen. Natuurlijk naast het feit dat hij ook erg mooi is en goed staat in ons interieur, iets waar we zeker bereid voor zijn wat meer te betalen. Hij is ook programmeerbaar via de afstandsbediening. Blaast nu hij hier staat prima!

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links