Vornado - Zippi - Tafelventilator - Compact

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Tafelventilator - Vornado

Innovatief toestel in zowel techniek als design. Drie stoffen rotorbladen zorgen voor een effectieve en stille luchtverplaatsing. Het textiele materiaal is ook veilig bij aanraking met draaiende motor, een beschermende korf is zodoende niet nodig. Het geproduceerde geluidniveau is met 46 dB aangenaam laag. De snelheid van de opgewekte wind is maximaal 1,08 m/s oftewel 3,9 km/uur, wat in het algemeen als zeer prettig ervaren wordt. Deze blaassnelheid is overigens op twee standen in te stellen. Het elektriciteitsverbruik is bij een opgenomen vermogen van 17,43 Watt gering. De kop is heel ruim kantelbaar, waardoor het apparaat inklapbaar is. Hierdoor is het een perfect maatje om mee te nemen onderweg.

Specificaties
Meer over Vornado - Zippi - Tafelventilator - Compact (Productcode: 9232766046.5103)
 Ventilatoren
Tafelventilator
 Wattage
20 watt
 Aantal standen
2
 Diameter
19 ø
 Merk
Vornado
 Kleur
Zwart
 Voeding
Netstroom
 Verstelopties
Kantelbaar
 Materiaal
Kunststof
 Type
Zippi
Wat zeggen onze experts over deze Vornado - Zippi - Tafelventilator - Compact
 

Innovatief in design en techniek

 

Compact handmodel, ideaal om mee te nemen

 

Werkt op netstroom, stopcontact nodig

Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
7,2
         

Gemiddelde uit 10 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

8,0
         

Luus - 8 juli 2018

Ik was op zoek naar een kleine ventilator en gelijk toen ik deze zag op de website, was ik er verliefd op! Alhoewel hij niet goedkoop is, vond ik hem zo apart dat ik hem meteen aangeschaft heb.
Thuis is het nu mijn perfecte makker voor de frisse lucht. Licht, makkelijk verplaatsbaar, hij staat ook nog best stevig en hij is echt heel cute. Als hij nog in andere, liefst felle kleurtjes verkrijgbaar was, dan had ik die ook gekocht.

9,0
         

Dave B. - 5 juni 2018

Ik heb nu vier bureauventilators geprobeerd en elk is ofwel te luid of ging snel kapot. Hoewel ik deze nog maar een paar weken heb en niet kan garanderen hoe lang hij het zal blijven doen, kan ik zeggen dat hij nu al veel beter is dan degene die ik eerder heb geprobeerd. Mijn twee belangrijkste vereisten voor een bureauventilator zijn ruis en luchtverplaatsing. Ik werk in een relatief open ruimte met een dozijn collega's binnen een straal van 10 meter van mij en dus lawaai is een enorme factor, deze is bijna stil op de lagere instelling die nog steeds zorgt voor veel meer luchtverplaatsing dan mijn vorige luidere ventilators.

Voordelen:
+ Vrij Sterk
+ Mobiel - kan zeer eenvoudig worden gepositioneerd, zelfs onder sommige lastige hoeken
+ Zachte bladen - De bladen zijn gemaakt van een stofachtig materiaal. Bij het openen van de doos maakte dit me wel wat zenuwachtig maar het is perfect! Omdat je geen volumineus frame om de bladen heen hebt, kun je het op meer plaatsen zetten zonder bang te hoeven zijn om iets te beschadigen. Ook als ik zelf per ongeluk tegen de draaiende bladen aan kom en mijn hand in een reflex denkt "gevaar!", gebeurt er niks en pijn heb je er al helemaal niet van.

Nadelen:
... Ik heb het geprobeerd. Het enige waar ik negatief over kan denken is dat ik vergeet dat het apparaatje aan staat. Ik kwam net terug van het weekend om te ontdekken dat ik het niet had uit gezet Ik wil dit ding nog lang hebben, dus ik zou willen dat er een timer op zat of zo.

7,0
         

Chritie - 25 mei 2018

Mijn kantoor is verhuisd van de 1e verdieping naar de bovenste verdieping en het is nooit koel genoeg. Ik kocht deze kleine ventilator omdat alle recensies zeiden dat hij erg stil, maar ook krachtig is. Ik kan daar aan toevoegen: hij is superstil en verplaatst de perfecte hoeveelheid lucht om me koel te houden. Ik heb de hoogste instelling nog niet gebruikt omdat de laagste geweldig werkt. Dus ja, ik raad het aan voor op kantoor of thuis.
Als extra bonus is het leuk om de "Durf je het ventilator-aanraakspel te spelen"... aangezien de bladen zacht zijn, doet het geen pijn om aan te raken, maar anderen weten het niet. Ik lach er om....

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links