Longo - Pastel Blue - Tafelventilator - Compact

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Tafelventilator - Longo - Pastel Blue

Deze compacte blazer brengt de lichte verkoeling die jij nodig hebt tijdens de warme zomerdagen. De ventilator is zeer handzaam en daardoor makkelijk mee te nemen. Je hoeft niet op zoek te gaan naar een stopcontact, want dit model is aan te sluiten op een USB poort. Dus jouw laptop, PC, powerbank of ander compatibel apparaat voorziet het toestel van stroom. Hoewel hij onopvallend klein is, zorgt de blauwe kleur voor een opvallend voorkomen. De rotorbladen met een diameter van 10 cm kunnen genoeg lucht verplaatsen. De verticale blaasrichting kan over een hoek van 360 graden aangepast worden. Dit flexibele exemplaar heeft ook nog eens een stevige metalen constructie, degelijkheid is zodoende gewaarborgd.


Specificaties
Meer over Longo - Pastel Blue - Tafelventilator - Compact (Productcode: 5722361316.5103)
 Ventilatoren
Tafelventilator
 Aantal standen
1
 Diameter
10 ø
 Merk
Longo
 Kleur
Blauw
 Voeding
USB
 Materiaal
Metaal
 Type
Pastel Blue
Wat zeggen onze experts over deze Longo - Pastel Blue - Tafelventilator - Compact
 

Gemakkelijk te verplaatsen

 

Verticale draaifunctie voor optimale luchtcirculatie

 

Werkt alleen op USB-voeding

Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
7,5
         

Gemiddelde uit 10 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

9,0
         

jannie - 9 juli 2018

Ik gebruik deze op de babykamer om onze nu 6 maanden oude dochter wat koelte te geven zonder dat er teveel geluid bij komt. Een gewone tafelventilator vinden we te groot en is ook niet ongevaarlijk terwijl deze klein en ongevaarlijk is en ook voldoende lucht in beweging brengt om net voldoende verkoeling te geven. Als stroombron gebruiken we een powerbank en dat gaat prima. Ik hoef die maar een keer per week op te laden, terwijl de ventilator toch zeker 2 tot 3 uur per dag werkt.
Heel tevreden met dit product dat dus prima past binnen een (veilige) baby- of kinderkamer.

8,0
         

Maikel - 24 mei 2018

neerzetten, op jezelf richten en eventueel verdraaien in hoogte, insteken in de usb-poort en klaar. een lekker windje wordt naar jou geblazen
fijn ding voor weinig geld

6,0
         

Karl - 22 mei 2018

Perfecte kantoorventilator! Het goede formaat voor je bureau, niet te groot, maar groot genoeg om je verkoeling te geven. Je kunt hem kantelen om hem beter te richten en de stroom is natuurlijk makkelijk via de usb-poort te krijgen.
Er was wel een probleem met de usb-kabel, want af en toe werkt de ventilator niet en na enig uitproberen blijkt de kabel de schuldige te zijn. Ik moet er een beetje mee rammelen in de usb-poort en dan lukt het wel.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links