Goobay - 55524 - Tafelventilator - Compact

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Met de Goobay 55524 tafelventilator kun je er tijdens een hittegolf weer even tegenaan. Deze tafelventilator heeft een diameter van 15 cm en is verkrijgbaar in een prachtige, koperkleurige uitvoering. Dit kunststof toestel is voorzien van een stevig, metalen kooi voor extra bescherming en een veilig gebruik. Tevens is de onderkant van het toestel voorzien van handige, rubberen ‘voetjes’, waardoor je geen krassen veroorzaakt op het tafel- of bureaublad en die ook de trilling dempen. De tafelventilator is voorzien van een simpele aan-en-uitschakelaar op het frame. Je hoeft het kabeltje dus niet los te halen om het apparaatje uit te schakelen.

Zeer laag stroomverbruik

De Goobay 55524 tafelventilator is voorzien van een extra stille motor met een laag stroomverbruik. Doordat het apparaat zeer stil is, kun je ongestoord verder werken en stoor je ook geen collega’s die naast of tegenover je zitten. Ideaal voor op kantoor. Het is mogelijk om dit toestel zowel naar boven als naar beneden gericht in het frame te vergrendelen. Zo kun je dus zelf eenvoudig de stand van het toestel bepalen. Met het handige, universele USB kabeltje van 1,2 meter kun je de ventilator heel eenvoudig aansluiten op alle apparaten met een USB poort, zoals je pc of laptop. Door het compacte formaat kun je dit apparaatje eenvoudig overal mee naar toe nemen en dankzij het energiezuinige gehalte van deze ventilator zal de batterij van je laptop ook lang meegaan.

Specificaties
Meer over Goobay - 55524 - Tafelventilator - Compact (Productcode: 14384969172.5103)
 Ventilatoren
Tafelventilator
 Aantal standen
1
 Diameter
15 ø
 Merk
Goobay
 Kleur
Koper
 Voeding
USB
 Materiaal
Metaal
 Type
55524
Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
7,8
         

Gemiddelde uit 10 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

8,0
         

Wendy - 2 augustus 2018

Schattige ventilator die gelukkig snel toegezonden werd, want het is me toch een partijtje benauwd! Ik loop stage en heb altijd de laptop bij me. Nu dus ook mijn ventilator om mij te verkoelen waar ik ook ben!

7,0
         

anoniem - 27 juli 2018

Ik heb een antiekzaak maar werk ook gewoon met moderne media, zoals computer en laptop en natuurlijk internet. Ik kocht deze koperkleurige ventilator om verkoeling te krijgen als ik op de zaak aan mijn secretaire uit 1869 aan het werk ben en het is erg warm, zoals de laatste tijd. Dan wil ik ook, net als andere mensen, gewoon wat verkoeling en deze kleine usb-ventilator vind ik nèt genoeg. Door zijn koper kleur past hij leuk bij het interiaur. Iedereen ziet dat het geen antiek is, maar dat hoeft ook niet. De kleur is voor mij meer een grappige verwijzing naar vroeger toen heel veel apparatuur van koper gemaakt was.

8,0
         

Hein W. - 10 juli 2018

Ik bestelde deze Goobay tafelventilator en hij werd razendsnel bezorgd; chapeau!
Uitgepakt heb je een kleine, maar naar mijn smaak erg mooie ventilator in handen, koperkleurig met een USB-kabel voor de voeding. Ingestoken op een USB-poort van de computer en lekker blazen maar.
Geen snelheids-schakelaar of andere poespas, gewoon alleen een aan/uit knop. De rotorbladen zitten in een veilige kooi en dat hele spul kan verticaal draaien. Hij staat op een poot-constructie met rubber doppen die de trillingen dempen. Als je nog zo'n stekkervoeding hebt liggen (ik heb er 4 of 5), dan kun je hem daarmee ook voeden vanuit het stopcontact.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links