FN16 - Tafelventilator - Oscillerend

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Tafelventilator - HQ - FN16

Krachtig apparaat, ook geschikt voor grotere kamers. Ruim bemeten drie blad propeller met een diameter van 40 cm. De blaassnelheid is op drie vaste standen instelbaar. Aandrijving door een efficiënte 40 Watt motor welke middels een 1,5 meter lang aansluitsnoer met het lichtnet verbonden wordt. Solide, maar eenvoudig te openen metalen korf voor veiligheid en reinigingsgemak. De luchtstroom kan zeer nauwkeurig gereguleerd worden door een verticaal kantelbare kop die uitgerust is met een inschakelbare horizontale zwenkfunctie. Wil je meer frisse lucht zonder een hoog prijskaartje, dan is deze ventilator zeker het overdenken waard.

Specificaties
Meer over FN16 - Tafelventilator - Oscillerend (Productcode: 14498653806.5103)
 Ventilatoren
Tafelventilator
 Wattage
45 watt
 Aantal standen
3
 Diameter
40 ø
 Kleur
Wit
 Voeding
Netstroom
 Verstelopties
Draaibaar
 Afmetingen
50 x 15 x 50 cm
 Materiaal
Kunststof
 Type
FN16
 Eigenschappen
Aan/uit schakelaar
Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
7,6
         

Gemiddelde uit 10 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

8,0
         

KvB - 18 juli 2018

Lekker grote en krachtige ventilator met de gebruikelijke drie standen. De kantel-instelling vind ik wat zwak dus die gebruik ik eigenlijk niet, maar het zwenken wel.
Ik was blij dat er nog ventilators te koop waren want in de krant stond dat er door de voortdurende hitte een run was op alles wat maar lucht kan verplaatsen. Deze was in elk geval nog gewoon te koop en ook goed betaalbaar. Na bestellen was hij ook snel geleverd, dus duim omhoog!

9,0
         

TSF12 - 17 mei 2018

Goede ventilator voor dat geld
Blaast prima

7,0
         

Eduard S. - 30 april 2018

Ik bestelde deze ventilator en hij werd ook vlot geleverd. Hij was goed verpakt en moest natuurlijk nog in elkaar gezet worden, maar dat wees zich van zelf.
Hij staat nu volop te draaien in de woonkamer en zorgt daar voor een verfrissende bries. In de hoogste stand zet ik hem eigenlijk nooit, want dat is wel heel veel wind. Mijn ervaring is dat je hem in de middenstand gewoon de hele dag kunt laten draaien en als je dan bezoek krijgt of rustig tv wil kijken, je hem op de laagste stand zet. Zo hou je altijd een redelijk frisse kamer.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links