Arctic - Tafelventilator - Met flexibele zwanenhals - Turkey Breeze

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Tafelventilator - Arctic - Turkey Breeze

Opvallend rood/wit apparaat met voeding via USB. Krachtige luchtstroom door een maximale draaisnelheid van 1800 toeren/minuut. Zeer compact met een bladdiameter van 9,2 cm. Middels een draaiknop kan de rotatiesnelheid traploos geregeld worden. Buigbare zwanenhals voor een optimale flexibiliteit. Stabiel door de brede antislip voet. Met 265 g licht van gewicht. Deze blazer is erg geschikt om te gebruiken tijdens het werken achter de computer, laptop of tablet. Het lage vermogen van 1 Watt resulteert in een minimaal stroomverbruik, waardoor de gebruiksduur van de accu niet aangetast wordt.


Specificaties
Meer over Arctic - Tafelventilator - Met flexibele zwanenhals - Turkey Breeze (Productcode: 9560046951.5103)
 Ventilatoren
Tafelventilator
 Aantal standen
1
 Diameter
9 ø
 Merk
Arctic
 Kleur
Rood, Wit
 Voeding
USB
 Verstelopties
Zwenkbaar
 Materiaal
Kunststof
 Eigenschappen
Met flexibele zwanenhals
Wat zeggen onze experts over deze Arctic - Tafelventilator - Met flexibele zwanenhals - Turkey Breeze
 

Buigbare zwanenhals voor het richten van de luchtstroom

 

Compact design, neemt weinig plek in beslag

 

Werkt alleen op USB-voeding

Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
8,5
         

Gemiddelde uit 16 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

8,0
         

Sjors Van de Kaap - 12 juni 2018

Mijn vorige desktop ventilator nam een sprong uit een hoge plank terwijl ik aan het schoonmaken was. Het werkte nog steeds, maar hij was ongelooflijk luid. Ik keek naar alle standaard ventilatoren toen kwam deze tegen. Als je op zoek bent naar een ventilator om veel lucht te bewegen, kun je deze beter niet kopen. Maar als je gewoon een beetje een briesje aan je bureau nodig hebt, doet het het werk.

Voordelen:
- Het is vrijwel stil en discreet. Het is klein genoeg (7 centimeter hoog)
- Het blaast genoeg lucht over mijn gezicht om me koel te houden maar droogt mijn ogen niet uit.
- Snelheid en eenvoudige positionering laat me precies de luchtstroom die ik wil krijgen
- Klein en USB-gevoed... Ik kon het gemakkelijk meenemen naar een les van een week
- Voor de prijs, de constructie en het gewicht van de basis is niet slecht


Cons:
- De materialen/constructie kunnen worden verbeterd. De ventilatorarm was bijvoorbeeld erg wiebelen toen ik hem eruit trok. Ik heb hem een kwartslag aangespannen zodat hij niet meer wiebelt, maar nu staat de ventilator alleen aan de zijkant, niet aan de voorkant.

Opmerking:
- De bladen van deze ventilator zijn van hard plastic. Als ze iets (je hand) raken stoppen ze zeer snel met draaien, maar je voelt zeker waar het je raakt. Het doet niet echt pijn, maar het is ook niet prettig. Ik zou dit NIET hebben in de buurt van kleine kinderen.

9,0
         

P van Raamsdonk - 2 mei 2018

Dus je zou denken dat een opengesloten USB fan gevaarlijk zou kunnen zijn tijdens het draaien. Dat is het niet. Het draait daarvoor niet snel genoeg en de bladen zijn onschadelijk. Het geeft echter een verrassende hoeveelheid luchtstroom. Merk echter op dat de luchtstroom niet enorm is. Ik geef deze fan echter 10 sterren omdat hij precies doet wat hij beweert en omdat hij het goed doet. Het is ook mooi verpakt en het arriveerde op tijd. Ja, als je de ventilator bij de zwanenhals probeert te pakken, raak je waarschijnlijk geraakt door de draaiende bladen. Nee, ze doen geen pijn omdat ze niet zo snel draaien, het is gewoon een beetje schokkend.

Echter, om deze ventilator aan te passen, is het heel eenvoudig. Knijp het midden van de ventilator tussen de achterkant en de voorkant om te voorkomen dat de bladen gaan draaien. Je moet de draaiende ventilator in die ruimte tussen je duim en wijsvinger kruipen. Het kan een paar oefenpogingen vergen, maar het is werkelijk gemakkelijk. Zodra u de ventilator dichtknijpt, stoppen de bladen. Stel vervolgens de ventilator in zoals u hem nodig heeft. Laat de knop los en de ventilator draait weer. Eigenlijk is het heel eenvoudig. Het maakt het ook eenvoudig om de ventilator los te koppelen. Het op deze manier stoppen van de ventilator doet geen pijn bij kleine afstellingen.

Nu is het verbazingwekkende van dit product dat het bijna rumoerloos is. Ik heb andere kleine bureau fans en ze hebben altijd een bepaalde mate van ruis en trilling. Deze heeft er bijna geen. Het lijkt erop dat de ventilatormotor die in dit toestel wordt gebruikt een motor met een laag vermogen is, vergelijkbaar met de ventilatormotor die in een computerbehuizing wordt gebruikt.

Dit is een eenvoudige kleine zwanenhals USB ventilator die precies werkt zoals beschreven. Niet meer, niet minder.

8,0
         

Gerrit Veldhuis - 1 mei 2018

Ik vind deze ventilator zo leuk dat ik twee jaar later net nog een andere heb gekocht...... de oorspronkelijke ventilator die ik kocht was twee jaar geleden en loopt nog steeds perfect. De meeste producten worden na een tijdje wat luidruchtig maar niet deze. Ik gebruik het bijna elke dag en het loopt zo stil dat ik vergeet dat het aanstaat. Dus nu heb ik er een aan mijn computer en mijn nieuwste zit op mijn hoofdeinde, terwijl ik slaap, voor een beetje circulatie rond het bed. Zo stil en efficiënt. Een geheugensteuntje: je moet een USB-aansluiting hebben voor deze ventilator.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links