Arctic - Tafelventilator - Met flexibele zwanenhals - Color Breeze Grey

€ 17,95 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 5
Vandaag besteld, maandag in huis
Payment methods

Tafelventilator - Arctic - Color Breeze Grey

Decent grijze uitvoering van deze populaire ventilator. Voeding middels een 1,8 m lange USB kabel. Laag verbruik van max. 1 Watt. Gebruik in combinatie met een accu gevoede laptop of tablet levert geen problemen op voor de accuduur. De rotatiesnelheid van de bladen is tussen 800 en 1800 toeren per minuut traploos instelbaar. De bladdiameter is 9,2 cm. Het flexibele ontwerp zorgt ervoor dat de gewenste blaasrichting makkelijk ingesteld kan worden. Hoe klein ook, de stabiliteit is door de stevige antislip voet prima. Het gewicht is met 265 g minimaal.

Specificaties
Meer over Arctic - Tafelventilator - Met flexibele zwanenhals - Color Breeze Grey (Productcode: 8996298129.5103)
 Ventilatoren
Tafelventilator
 Aantal standen
1
 Diameter
9 ø
 Merk
Arctic
 Kleur
Grijs
 Voeding
USB
 Verstelopties
Zwenkbaar
 Materiaal
Kunststof
 Eigenschappen
Met flexibele zwanenhals
Wat zeggen onze experts over deze Arctic - Tafelventilator - Met flexibele zwanenhals - Color Breeze Grey
 

Buigbare zwanenhals voor het richten van de luchtstroom

 

Antislipvoetjes

 

Werkt alleen op USB-voeding

Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
8,2
         

Gemiddelde uit 10 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

10,0
         

Frank - 3 juli 2018

Besteld tijdens deze zeer warme zomer om wat verkoeling te hebben aan het bureau zonder extreem veel stroom te verbruiken voor een grote ventilator. Omdat al een Arctic ventilator in mijn PC heb, dacht ik dat er niets mis kon zijn en dus deze besteld.

Verpakking:
De ventilator komt in een mooie doos aan en is goed verpakt.

Kwaliteit:
Ik moet zeggen dat ik in het begin wat sceptisch was over het bestellen van een USB fan voor het geld, omdat er al voor veel minder zogenaamde USB fans beschikbaar zijn.
Echter, deze zijn geen vergelijking! De Arctic Breeze ziet er gewoon geweldig uit! De kleur is mooi en het hele ding ziet er zeer chique uit en vooral van hoge kwaliteit. Het ventilatorwiel moet ook uit de PC-ruimte van het Noordpoolgebied komen en bestaat uit zeer hard plastic. De standaard met rubber zorgt voor een zeer goede standaard met een goed gewicht. De zwanenhals maakt ook een hoogwaardige indruk en is eenvoudig aan te passen. De regelaar op de voet kan fijn worden afgesteld.

Functie:
Van dit apparaatje mag je echt geen storm verwachten, maar het zorgt wel voor een zeer aangename bries op het hoogste niveau. Bijna te veel voor mij persoonlijk. Bij ongeveer 50%-60% toeren per minuut heb je een nauwelijks waarneembare blaaskracht, maar de warmte wordt goed weggeblazen en het werkt heel goed, wat ook te wijten is aan de nauwelijks waarneembare geluiden. Bij 100% hoor je net zoveel als bij een goede PC fan, bij 50-60% nauwelijks iets en eronder absoluut onhoorbaar! Ik heb de ventilator al bij het bed geplaatst met een losse usb-voeding en de hele nacht laten draaien, absoluut rustig!

Is het de moeite waard om te kopen?
Voor mij was de aankoop zeker de moeite waard. Dat is precies hoe ik me het apparaat voorstelde, een prettige, niet te sterke luchtverplaatsing, genoeg kracht en bovenal extreem stil!
Maar je moet er wel voor zorgen dat je er niet per ongeluk met je vinger of iets dergelijks tussen komt, want je hoort hem amper en dan vergeet je dat het überhaupt loopt!

7,0
         

Coen Degens - 24 mei 2018

Handig apparaatje. Goed instelbaar en handige voeding via usb.

9,0
         

Vic - 17 mei 2018

Nou, heel veel wind komt er niet uit dit apparaatje, maar moet je dat ook verwachten? Feit is dat het ding amper hoorbaar is, zelfs als ik hem op volle power zet.
De lange kabel die eraan zit is voor mij wel handig en maakt het ook goed te doen om een losse usb-voedingstekker te gebruiken. Ik denk als je hem alleen aan je laptop wil gebruiken, dat dan die 1,8 meter kabel wel vies in de weg kan zitten. Maar zoals gezegd, ik gebruik hem vaker met de losse voeding en steek hem dan daar in, waar ik net bezig ben (of slaap). Erg handig!

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links