Staande ventilator - Tristar - VE-5971

De koperkleurige Tristar VE-5971 staande ventilator kan zo als decorstuk dienen in een retro film (en dus natuurlijk ook in een retro interieur). Maar ook in meer hedendaagse, bijvoorbeeld steam punk achtige omgevingen doet dit toetstel precies dat wat het moet doen: opvallen. Dit is zonder meer een heel ander design dan de meeste andere exemplaren die je op deze site zult vinden. Hoewel qua uiterlijk vooral retro, qua techniek is de Tristar VE-5971 staande ventilator gewoon state of the art. Dat betekent onder meer op vele manieren instelbaar, meer technische functies en vooral: fluisterstil. Dat zorgt niet alleen voor aangename verkoeling, maar ook voor maximaal comfort.

Voor wat betreft gebruiksgemak zit je helemaal goed met de Tristar VE-5971 staande ventilator. Met de driestandenschakelaar bepaal je de mate van verkoeling die je wenst. De plek waar die verkoeling komt, is eveneens goed in te stellen. Niet alleen is het toestel in hoogte te verstellen tot een maximale hoogte van 128 cm, ook is de hoek van de kop in te stellen. Je kunt hem dus naar beneden of naar boven richten, De flexibele inzetbaarheid wordt afgerond doordat er ook een oscillatiefunctie beschikbaar is, zodat de bladen langzaam heen en weer zwenken en alle hoeken van een vertrek ventileert. Deze staande ventilator werkt gewoon op netstroom en is voorzien van een oververhittingsbeveiliging.

  
Meer over de Tristar - VE-5971 - Staande ventilator - Oscillerend (ProductID: 9834593454.5103)
 Ventilatoren
Staande ventilator
 Geluidsniveau
Hoorbaar: vanaf 60 dB
 Wattage
50 watt
 Aantal standen
3
 Diameter
40 ø
 Merk
Tristar
 Kleur
Koper
 Voeding
Netstroom
 Geschikt voor
Continu gebruik
 Hoogte
128 cm
 Materiaal
Metaal
 Type
VE-5971
Wat zeggen onze experts over deze Tristar - VE-5971 - Staande ventilator - Oscillerend
 

Opvallend design

 

In hoogte verstelbaar

Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
7,8
         

Gemiddelde uit 8 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

10,0
         

Anoniem - 29 may 2018

De ventilator arriveerde binnen een zeer korte tijd.
Daarnaast heb ik ook de kleinere versie in zilver besteld voor mijn bureau.

Nadat de ventilator is ontkoppeld, wordt deze bevestigd. Het apparaat is niet gemaakt van goedkoop plastic zoals andere producten, maar van metaal. De ventilator is navenant zwaar en daardoor stabiel en solide. Er is niets schudden!
Ik hou echt van het koperen ontwerp en het ziet er niet goedkoop uit.

De functie is zoals beschreven. Drie snelheden, zwenkbaar, enz. Ik verwijs in dit verband naar de productbeschrijving en kan op dit punt bevestigen dat het apparaat zich hier aan zijn woord houdt.

Over het geheel genomen, kan ik absoluut aanbevelen het apparaat voor de prijs aan iedereen. Voor weinig geld kun je hier veel krijgen.

9,0
         

Daniel Mercator - 22 may 2018

 

Prijs

Ongeëvenaarde prijs en bovendien stijlvol en krachtig! Drie niveaus selecteerbaar en op geen enkele manier storend luid. Zeer mooi in stijl en in hoogte verstelbaar. Kleur zoals ik het me had voorgesteld, iets koper vermengd met oud. De kabel kan iets langer zijn.
Aanbevolen!

7,0
         

Deborah Americais - 5 march 2018

Zeer mooie en goed gefabriceerde ventilator, alle metalen onderdelen goed in elkaar geschoven en gemakkelijk aan elkaar geschroefd.
4 sterren omdat het laagste niveau iets te sterk is voor mijn smaak en de ventilator daarom te luid is, op het hoogste niveau is het wat moeilijk om je te vermaken als het niet te ver weg is.

Verzending en verpakking was zeer goed.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links