Tristar - VE-5951 - Staande ventilator

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Staande ventilator - Tristar - VE-5951

Dit verchroomde toestel is een echte eye-catcher. Naast het mooie uiterlijk zijn de technische specificaties prima op orde. De bladen hebben een doorsnede van 40 cm, hetgeen fors te noemen is. Een inschakelbare oscillatiefunctie, hierbij zwenkt de propeller automatisch heen en weer, zorgt voor een optimale luchtverspreiding in de ruimte. Om te bereiken dat je precies de juiste mate van verkoeling krijgt, is de motor voorzien van 3 standen. De kop is ook verticaal verstelbaar. Een thermische beveiliging gaat overbelasting tegen. Het apparaat zal zichzelf uitschakelen voordat het oververhit raakt, iets dat bij bijvoorbeeld afdekking van de korf inderdaad kan gebeuren. De hoogte ten slotte is instelbaar tot een maximum van 128 centimeter.


Specificaties
Meer over Tristar - VE-5951 - Staande ventilator (Productcode: 9834629175.5103)
 Ventilatoren
Staande ventilator
 Geluidsniveau
Hoorbaar: vanaf 61 dB
 Aantal standen
3
 Diameter
40 ø
 Merk
Tristar
 Kleur
Verchroomd
 Voeding
Netstroom
 Verstelopties
Draaibaar
 Hoogte
128 cm
 Materiaal
Metaal
 Type
VE-5951
Wat zeggen onze experts over deze Tristar - VE-5951 - Staande ventilator
 

Diverse hoogten

 

Instelbare hoek

 

Chromen uitvoering

Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
7,8
         

Gemiddelde uit 10 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

8,0
         

Peter Schoon - 12 mei 2018

De ventilator is vrij eenvoudig te monteren en werkt tot nu toe perfect. Het is niet luidruchtig en ziet er goed uit. Goed ding!

7,0
         

Karin - 25 april 2018

De ventilator maakt visueel en technisch een zeer goede indruk.
Is misschien een beetje te luid als je het laat draaien 's nachts in de slaapkamer, maar ik denk dat deze tekortkoming is het niet de moeite waard om te vermelden in de hete zomerdagen / nachten.
Tijdens de bouw had ik lichte moeite om de schroeven los te draaien, met een beetje druk kon ik ze losdraaien.

9,0
         

Rianne - 11 augustus 2017

Twee dagen geleden gekocht en direct gebruikt. Eerste indruk.
Voor montage: De constructie was eenvoudig, zelfs zonder instructies zou dit mogelijk zijn. Alleen de bevestiging van de rotor met een bevestigingsschroef vind ik niet optimaal opgelost. De standaard is veilig, vanwege het zware gewicht van de motor (ik vind het zwaartepunt iets te hoog)

De kleine Tristar ziet er chic uit wanneer hij wordt geassembleerd. Verchroomd, glanzend, goede retro-uitstraling. Een Nadeel: de snelheidsniveau-indicator is net vastgelijmd. Zou leuker kunnen zijn.

Op de prestaties: op niveau 1 zorgt het voor goede lucht bij een laag volume, dat bevalt. Fase 2 blaast veel meer, maar ook veel luider. Op niveau 3 is er niet alleen een briesje, maar ook een orkaan, zo klinkt het. Echter alleen als er geen ander achtergrondgeluid in de kamer aanwezig is. Dit kan bijvoorbeeld worden opgevangen terwijl de tv aanstaat.

Conclusie: kleinere verbeteringen zouden het apparaat goed doen, maar al met al is het volume ondergeschikt aan de goede lucht prestaties en de prijs is ok.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links