Termozeta - London - Staande ventilator - Retro design

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Met de Termozeta London staande ventilator zorg je niet alleen voor een heerlijke briesje op warme zomerdagen, maar haal je ook een stijlvol apparaat in huis. Het kwalitatieve, vintage design zorgt voor een retro uiterlijk en is beschikbaar in lichtblauw of lichtgroen. Het metalen kooitje om de vier krachtige, aerodynamische ventilatorbladen zorgt voor bescherming en heeft een diameter van 40 centimeter. Deze metalen staande ventilator heeft een maximale hoogte van 120 cm en weegt in totaal ongeveer 6 kilo. Even snel verplaatsen kost dus wat moeite, maar door het vintage design is het product meteen een mooie toevoeging aan je interieur. De hoogte van deze ventilator kun je bovendien handmatig aanpassen en instellen.

Gebruiksvriendelijk

De Termozeta London staande ventilator beperkt zich tot een standaard instelling, dus bediening is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Het apparaat werkt op netstroom (en moet dus aangesloten worden op een stopcontact) en heeft een wattage van 50 watt. Het apparaat is oscillerend, dit betekent dat het enigszins trilt wanneer het aanstaat. Het geluidsniveau van deze trilling is 68,9 dB. Dit staat gelijk aan het geluid van bijvoorbeeld een wasmachine of vaatwasser die aanstaat of een conversatie op normaal geluidsniveau. De luchtverplaatsing verloopt dus niet geruisloos, maar is zeker niet storend. Je kunt dit apparaat gerust aanzetten wanneer je thuis visite hebt of een film kijkt. Ook op kantoor kan dit toestel zijn werk goed doen, omdat het in grote ruimtes de lucht snel en effectief verplaatst.

Over Termozeta

Termozeta is een Italiaans merk dat in 1946 werd opgericht in de modestad Milaan. Het merk produceert voornamelijk huishoudelijke apparaten, van goede kwaliteit, voorzien van stijlvolle designs en voor een betaalbare prijs. Innoveren en echte Italiaanse creativiteit staan bij dit merk voorop. Van Termozeta kun je bij ons verschillende staande ventilatoren vinden. Bijvoorbeeld in verschillende kleuren (lichtblauw, lichtgroen en zwart) en van diverse afmetingen (van een rotatiebladdiameter van 40 tot 45 cm).

Specificaties
Meer over Termozeta - London - Staande ventilator - Retro design (Productcode: 12070085076.5103)
 Ventilatoren
Staande ventilator
 Wattage
50 watt
 Aantal standen
1
 Diameter
40 ø
 Merk
Termozeta
 Kleur
Blauw
 Voeding
Netstroom
 Materiaal
Metaal
 Type
London
Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
7,8
         

Gemiddelde uit 10 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

8,0
         

Dorien van Helssum - 10 augustus 2018

Een fris blauwe ventilator heeft niet iedereen, maar ik nu wel! Ik had nog nooit van het Italiaanse merk Termozeta gehoord, maar nu ken ik ze en ik hoop dat er meer producten van die firma bij ons gaan komen. Erg leuk design en kleur.

7,0
         

J ter S - 2 augustus 2018

Een ventilator met maar 1 stand, dat moet wel iets aparts zijn. Ik vind het gewaagd van de makers, Termozeta uit Italië, dat ze dit aandurfden in de markt van windapparaten. Deze loopt soepel en maakt van zichzelf dan ook niet veel geluid. De luchtverplaatsing gaat natuurlijk nooit geruisloos, maar is zeker hier niet hinderlijk. Deze valt natuurlijk meteen op door z'n leuke kleur en dat is ook waarom ik hem kocht. Och ja, en maar 1 stand? Hoef ik me daar ook niet druk om te maken, of hij harder of zachter moet. Gewoon aan of uit. 0 of 1, daar hou ik wel van.

9,0
         

Han G. - 18 juli 2018

Nooit geweten dat er zoveel kleuren te koop zijn in de ventilator-business. Zwart en wit kende ik wel. Maar koperkleurig, lichtgroen en lichtblauw.... heel apart. Voor mij sprongen de groene en blauwe er gelijk uit in deze webshop dus toen was het alleen nog wikken welke van de twee het moest worden. Blauw won en staat hij echt te pronken in mijn woonkamer. Koelt heerlijk bij deze warme temperaturen van de laatste weken. Erg aan te bevelen, deze ventilators van Termozeta.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links