Perel - CFANFS45N - Staande ventilator - Met omvalbeveiliging

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Staande ventilator – Perel

Prachtig retro design toestel met zeer ruim kantelbare propeller. De metalen bladen en gegalvaniseerde verchroomde afwerking van de in diameter 45 cm grote korf zijn een lust voor het oog. Het apparaat is zodanig geconstrueerd dat de kop een verticale draaihoek heeft van maar liefst 120˚. Dit houdt in dat de luchtstroom zelfs naar boven gericht kan worden. Hiermee overtreft dit exemplaar veel van zijn concurrenten. De typische constructie laat echter wel geen oscillatiefunctie toe. Met zijn 140 Watt sterke motor is het een ware krachtpatser, wat zich uit in een maximale luchtverplaatsing van maar liefst 89,3 m3/min. Hierdoor is de geluidsproductie iets hoger dan bij minder krachtige exemplaren. De blaassnelheid is in drie standen regelbaar. Stabiliteit wordt gewaarborgd door een zeer stevige en solide standaard die een hoogte verstelbaarheid van 110 – 130 cm toelaat.

Specificaties
Meer over Perel - CFANFS45N - Staande ventilator - Met omvalbeveiliging (Productcode: 9843707412.5103)
 Ventilatoren
Staande ventilator
 Geluidsniveau
Hoorbaar: vanaf 61 dB
 Wattage
140 watt
 Aantal standen
3
 Diameter
45 ø
 Merk
Perel
 Kleur
Zwart
 Voeding
Netstroom
 Verstelopties
Kantelbaar
 Hoogte
130 cm
 Materiaal
Kunststof
 Type
CFANFS45N
Wat zeggen onze experts over deze Perel - CFANFS45N - Staande ventilator - Met omvalbeveiliging
 

prachtige looks

 

verticale draaihoek

 

zeer krachtig

 

geen oscillatiefunctie mogelijk

Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
7,7
         

Gemiddelde uit 10 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

7,0
         

Roel - 26 juni 2018

Zeer eenvoudig te monteren, kostte letterlijk meer tijd om onderdelen uit de doos te halen dan om ze in elkaar te zetten. Minder dan 5 minuten van het openscheuren van de doos tot de wind in mijn haar zat.

Verplaatst een hoop lucht zonder een probleem, geen vreemde piepen, krassen of kreunen. I

Het is een grote ventilator dus om veel lucht te bewegen beweegt het snel zodat het een beetje luid is. Niet luid genoeg om me lastig te vallen en ik ben een lichte slaper, maar het maakt een constante bijna witte ruis, dus met dat gezegd ik niet langer gebruik maken van mijn witte ruisgenerator dus dat is een bonus.

8,0
         

Lenie Hanssen - 25 juni 2018

Wij kochten deze stevige ventilator vanwege z'n stabiele voet, die ook echt goed stabiel blijkt te zijn in de praktijk. Hij blaast goed en is prima instelbaar voor richting en snelheid.

9,0
         

J. Broekhuis - 12 mei 2018

Dit is niet de slappe kleine ventilator van je oma. Deze zuiger beweegt wat lucht! De topsnelheid is bijna een windtunnel... dat is een goede zaak.
Mijn bed staat echt hoog op de grond en ik slaap graag met een ventilator. Het is de perfecte hoogte omdat het zich boven mijn matras uitstrekt, zodat de lucht me direct raakt als ik ga liggen. Ik heb het maar een week gehad, maar ik heb al eerder Perel ventilatoren gehad. Alle goede ventilatoren zullen uiteindelijk sterven, maar ik weet dat het een paar jaar zal duren voordat ik het moet vervangen.

Voor de montage adviseer ik u de aanwijzingen te lezen en geen glas wijn te drinken voordat u gaat duiken. Begrijp me niet verkeerd... het is niet moeilijk te monteren, tenzij jij mij bent. Als ik eerst de aanwijzingen had gelezen, had ik de paal de eerste keer goed in elkaar gezet. Nogmaals...het is gemakkelijk, lees gewoon de aanwijzingen over de paal voordat je probeert de paal in elkaar te zetten.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links