AEG - VL 5668 - Staande ventilator - Met timerfunctie

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Staande ventilator – AEG – VL 5668

Duurzaamheid en optimale functionaliteit zijn gecombineerd met een smaakvol in zwart uitgevoerd ontwerp. Buiten de gebruikelijke specificaties als drie draaisnelheden, uitschakelbare oscillatie, kantelbare kop en hoogteversnelling, beschikt dit toestel over een afstandsbediening, een timer en twee voorgeprogrammeerde draaimodi. Met name deze laatste optie is zeer interessant. Eén modus ervoor dat op gezette tijden de draaisnelheid wisselt. Hiermee wordt het effect van de wind nagebootst. De andere is een zogeheten “val in slaap” programma Hierbij zal na 30 minuten de blaaskracht automatisch verminderd worden tot de laagste stand. Dit verhindert te sterke afkoeling tijdens de slaap en voorkomt geluidhinder.

Specificaties
Meer over AEG - VL 5668 - Staande ventilator - Met timerfunctie (Productcode: 9630968445.5103)
 Ventilatoren
Staande ventilator
 Wattage
45 watt
 Aantal standen
3
 Diameter
40 ø
 Merk
AEG
 Kleur
Zwart
 Voeding
Netstroom
 Verstelopties
Kantelbaar
 Hoogte
122 cm
 Materiaal
Metaal
 Type
VL 5668
 Eigenschappen
Afstandsbediening, Instelbare programma's
Wat zeggen onze experts over deze AEG - VL 5668 - Staande ventilator - Met timerfunctie
 

topmerk

 

mogelijkheden/opties

 

laag energieverbruik

 

alleen in zwart leverbaar

Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
7,5
         

Gemiddelde uit 10 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

7,0
         

Jean Duijf - 27 juni 2018

AEG is natuurlijk een heel bekend merk en wat mijn ervaring betreft: een vertrouwd merk. Ook deze heeft niet teleurgesteld. Hij was makkelijk in elkaar te zetten en dan zet je hem daar waar je hem hebben wil, zet hem aan... en kijkt er nauwelijks nog naar om.
Ik heb een paar keer vanaf de bank wat aan de instellingen veranderd met de afstandsbediening, maar dat stelde niet veel voor. Eigenlijk doet hij nu al een maand zijn goede werk en heb ik niks te klagen.

8,0
         

C.P. - 22 mei 2018

Ventilator met mooi grote bladen die dan ook flinke hoeveelheden lucht kan verplaatsen. Mooi zwart design, goed verstelbaar in hoogte en draairichtingen en een afstandsbediening erbij. Vrij complete set voor luchtkoeling tegen een billijke prijs.

7,0
         

Marianne - 19 mei 2018

Fijne ventilator met handige functies. Blaast echt fors veel lucht en het geluid is goed te verdragen. Als je er dicht bij zit en een gesprek wil hebben of tv wil kijken, moet je hem niet op de hoogste stand zetten.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links