Nedco - KR 150 A - Raamventilator

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Raamventilator - Nedco - KR 150 A

Dit is in principe hetzelfde handige, compacte apparaat als het typenummer waarbij de A ontbreekt (KR 150 dus). Toch is er een belangrijk verschil, dit type is namelijk voorzien van lamellen die automatisch functioneren. Dat is niet enkel een design dingetje, het is ook praktisch van voordeel. Er kunnen op die wijze nauwelijks of geen voorwerpen of stofjes in terechtkomen en zal dus veel langer zijn werk doen voordat reiniging of vervanging noodzakelijk is. Dat laatste zal sowieso niet snel nodig zijn. Het toestel is ook robuust vervaardigd, je zult er vele jaren plezier van hebben. Net als zijn open collega is deze uitvoering bedoeld voor grotere ruimtes zoals keukens en badkamers. Het debiet is met 230 m3/uur identiek. De geluidsproductie van 40 dB(A) zorgt voor de classificatie zeer stil. Het opgenomen elektrische vermogen van 45 W is gezien de prestaties prima te noemen.

Specificaties
Meer over Nedco - KR 150 A - Raamventilator (Productcode: 5549425749.5103)
 Ventilatoren
Raamventilator
 Geluidsniveau
Extra stil: tot 50 dB
 Wattage
45 watt
 Merk
Nedco
 Kleur
Wit
 Voeding
Netstroom
 Afmetingen
20 x 20 x 9 cm
 Inbouwmaat
184 mm
 Materiaal
Kunststof
 Type
KR 150 A
Wat zeggen onze experts over deze Nedco - KR 150 A - Raamventilator
 

Compact

 

Met lamellen

Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
7,4
         

Gemiddelde uit 10 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

9,0
         

LCorn - 9 april 2018

De oude ventilator, die er al van begin 90-er jaren in zat, was kapot gegaan. Oude ventilator eruit, diameter gat opgemeten en deze nieuw besteld, gemonteerd en aangesloten en klaar. Maar wat een verschil bleek dat! Veel minder geluid dan de oude en hij zuigt ook merkbaar krachtiger. Was die oude maar eerder kapot gegaan of hadden we gewoon maar eerder besloten de oude te vervangen; wat een verschil.

8,0
         

MvdR - 14 maart 2018

goed product
levering ging vlot
ingebouwd werkt goed

7,0
         

Har J. - 16 november 2017

In mijn kozijn zit een trespa plaat aan de onderkant, dus ik kwam op het idee daar een raamventilator in te bouwen (in het glas leek me een slecht idee). Een mooi gat van de juiste maat in het trespa gemaakt en ventilator in no time erin gezet. Als ik nu op mijn kantoor een het werk ben, dan zet ik hem aan en hij zuigt de lucht af, waardoor er frisse lucht weer wordt aangetrokken en ik een beter werkklimaat heb geraliseerd met eenvoudige middelen.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links