Westinghouse - Urban gale - Plafondventilator - Met wandschakelaar

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

De Westinghouse Urban gale plafondventilator wordt geleverd met handige wandschakelaar waarmee je eenvoudig tussen standen kunt schakelen. De ventilator heeft namelijk drie verschillende standen, waarbij in de hoogste stand de wieken maar liefst 220 keer per minuut roteren en de fan 56W verbruikt. De hangventilator wordt gedemonteerd geleverd en sluit je gemakkelijk aan op de netstroom (38 cm aansluitkabel). De krachtige plafondventilator heeft een diameter van 132 centimeter en is geschikt voor de verkoeling of verwarmen van ruimtes tot 25 vierkante meter. Wanneer de fan is opgehangen is de afstand van het plafond tot aan de onderkant van de propellers 30 cm.

Ruimtes verkoelen en verwarmen

Met deze slimme ventilator kun je zowel in de zomer je kamer verkoelen als in de winter verwarmen. De drie bladen zijn voorzien van een speciale vouw aan de randen, waardoor de unit lucht naar beneden kan blazen maar ook kan opzuigen. Als de luchtcirculatie van boven naar beneden is zorgt dit ervoor dat een frisse wind op warmere dagen de kamer een aangename temperatuur geeft. Daarnaast is het mogelijk om de wieken de andere kant op te laten draaien waardoor koudere lucht opgezogen wordt. Koudere luchtstromen duwen vervolgens de warmte opzij waardoor deze door de kamer circuleert. Op deze manier kun je niet alleen zorgen dat ruimtes warmer zijn in de wintermaanden, je kunt hierdoor ook nog energie besparen.

Extra krachtige motor

De Westinghouse Urban gale plafondventilator heeft een sterke motor van 172 bij 12 mm. De motor, gemaakt van staal, is uitgerust met een dubbele condensator. Dit betekent dat de motor twee elektrische motors ondersteunt voor extra krachtige maar ook stille luchtcirculatie. De Westinghouse Urban gale plafondventilator produceert een maximaal geluid van 51-60 dB waardoor je rustig kunt slapen als de plafondventilator ’s nachts de slaapkamer verkoelt. De hangventilator van Westinghouse heeft een strak en stijlvol design. Het chroom heeft een rustieke en luxe uitstraling waardoor de unit bij ieder interieur past. De ABS wieken van deze fan draaien sneller dan de bladen van traditionele ventilators denk er wel aan de unit hoog genoeg op te hangen (3,05 meter boven de grond).

Specificaties
Meer over Westinghouse - Urban gale - Plafondventilator - Met wandschakelaar (Productcode: 19723059279.5103)
 Ventilatoren
Plafondventilator
 Geluidsniveau
Stil: 51-60 dB
 Wattage
56 watt
 Aantal standen
4
 Diameter
132 ø
 Merk
Westinghouse
 Kleur
Verchroomd, Zwart
 Voeding
Netstroom
 Geschikt voor
Ruimtes tot 36m³
 Hoogte
48 cm
 Koelcapaciteit
36 m²
 Materiaal
Metaal
 Type
Urban gale
 Eigenschappen
Netstroom, Aan/uit schakelaar
Wat zeggen onze experts over deze Westinghouse - Urban gale - Plafondventilator - Met wandschakelaar
 

Zomer en winterstand

Reviews
Schrijf een review en maak kans op je aankoopbedrag terug!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links