Westinghouse - Turbo II - Plafondventilator - Ingebouwde lamp (E14)

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

De Westinghouse Turbo II plafondventilator is een stijlvolle fan met een wit behuizingoppervlak. De hangventilator komt met maar liefst twee sets van ieder zes vervangbare ventilatorbladen. Eén set heeft bladen met vrolijk gekleurde zijden waarbij je zelf kleurencombinaties kunt uitkiezen. Dit maakt de ventilator geweldig voor in kinderkamers. De tweede set transformeert de hangventilator van een regenboog in een stijlvolle decoratie. Het tweede pak wieken bevat omkeerbare ventilatorbladen in wit en esdoorn. Daarnaast is deze handige hangventilator ook voorzien van een lichtoptie. Het geïntegreerde licht werkt in combinatie met een 60 watt lamp met E14-fitting en heeft een mooie matglazen huls.

Eenvoudig monteren

Het ventilatorsysteem van Westinghouse is gemakkelijk te monteren in zowel lage als hoge ruimtes. Met behulp van het dubbel monteersysteem is het mogelijk om de hang-fan aan plafonds van 2,5 meter hoog te plaatsen. De montagestaaf kan ook helemaal weggenomen worden waardoor de hangventilator tevens uitermate geschikt is voor lagere plafonds. Het ventilatorsysteem is uitgerust met twee trekkoorden: een koord om het licht te bedienen en een koord om de wieken van de unit te laten roteren. In de laagste stand roteren de propellers 130 keer per minuut (26W), de middelste stand (37W) laat de propellers 190 keer draaien en in de hoogste optie roteert de ventilator 250 keer om zijn as in 60 seconden (53W).

Geruisloos briesje

Tijdens zomernachten kun je heerlijk slapen in een geventileerde slaapkamer zonder gestoord te worden. Door een laag geluidsniveau van 50 dB is de Westinghouse Turbo II plafondventilator namelijk extra stil wanneer deze je kamers verkoelt. De Westinghouse Turbo II plafondventilator werkt op de netstroom, waarbij je een wandschakelaar kunt aanschaffen voor extra gebruiksgemak. Deze plafond-fan is ook te gebruiken in combinatie met een afstandsbediening. De stille AC-motor (koudgewalst staal) zorgt niet alleen in de zomer voor verkoeling, maar kan de ventilatorwieken ook met de klok mee laten draaien om in de winter laaghangende, koude lucht te vervangen met warme lucht.

Specificaties
Meer over Westinghouse - Turbo II - Plafondventilator - Ingebouwde lamp (E14) (Productcode: 19723299120.5103)
 Ventilatoren
Plafondventilator
 Geluidsniveau
Extra stil: tot 50 dB
 Wattage
50 watt
 Aantal standen
3
 Diameter
76 ø
 Merk
Westinghouse
 Kleur
Wit
 Voeding
Netstroom
 Geschikt voor
Ruimtes tot 10m³
 Hoogte
38 cm
 Koelcapaciteit
10 m³
 Materiaal
Hout
 Type
Turbo II
 Uitvoering
Ventilator met lamp
 Eigenschappen
Netstroom, Aan/uit schakelaar
Wat zeggen onze experts over deze Westinghouse - Turbo II - Plafondventilator - Ingebouwde lamp (E14)
 

Zomer en winterstand

 

Leuk voor een kinderkamer

Reviews
Schrijf een review en maak kans op je aankoopbedrag terug!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links