Westinghouse - Mountain Gale - Plafondventilator - Met trekkoord

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Als je zoekt naar een minimalistische ventilator die je zowel binnen als buiten kunt gebruiken, dan is de Westinghouse Mountain Gale plafondventilator een goede optie om in overweging te nemen. Hij heeft maar drie bladen en oogt daardoor simpel, maar laat je hier niet door misleiden. Want deze plafondventilator combineert eenvoud met een aantal hoogwaardige technische kwaliteiten. Ten eerste is hij dus zowel buiten als binnen te gebruiken. Dus als je een overdekte veranda hebt, en je wilt daar ook op hete zomeravonden lekker met familie en vrienden genieten, dan helpt dit apparaat je om niet weg te smelten. Hang hem op, zet hem in de juiste stand en geniet van het koele briesje dat hij voor je produceert. Want met een beveiligingswaarde van IP44 hoef je niet bang te zijn dat een beetje spatwater door regen schade zal veroorzaken.

Winterstand

Maar de Westinghouse Mountain Gale plafondventilator is niet alleen op warme dagen handig om te hebben. Hij heeft namelijk ook een winterstand. In deze stand draaien de ventilatorbladen juist met de klok mee. Hierdoor wordt de lucht omhoog gezogen en vervolgens door de gehele ruimte gecirculeerd. Als we ervan uit mogen gaan dat je de ruimte in de winter en herfst verwarmt met een (gas/elektrische) kachel of radiator, dan zorgt deze ventilator ervoor dat deze warme lucht overal in de ruimte verspreid wordt. Uiteindelijk zie je dit terug op je lagere energierekening aan het eind van het jaar, want je hoeft dus minder te stoken om de hele ruimte warm te krijgen. De juiste stand, de winter- of zomerstand, kies je door middel van een schakelaar aan de zijkant van de ventilator.

Minimalistisch

Deze plafondventilator van het merk Westinghouse, die eenvoudig zelf te installeren is, ziet er verder strak en minimalistisch uit. Enerzijds omdat hij maar 3 bladen heeft en anderzijds door de gebruikte kleuren. Hij is volledig zilverkleurig en gemaakt van metaal, waardoor hij een neutrale uitstraling heeft. Alleen de bladen hebben een stoere zwarte kleur. Bij een minimalistisch ontwerp hoort wat ons betreft ook een minimalistisch en stil geluid en dat is bij deze ventilator dan ook het geval. Zo is de maximale geluidssterkte slechts 51-60 decibel, dat overeenkomt met het geluidsniveau dat een koffiezetapparaat maakt als hij aan het pruttelen is.

Specificaties
Meer over Westinghouse - Mountain Gale - Plafondventilator - Met trekkoord (Productcode: 19723069485.5103)
 Ventilatoren
Plafondventilator
 Geluidsniveau
Stil: 51-60 dB
 Wattage
55 watt
 Aantal standen
3
 Diameter
132 ø
 Merk
Westinghouse
 Voeding
Netstroom
 Geschikt voor
Ruimtes tot 36m³
 Hoogte
52 cm
 Koelcapaciteit
36 m²
 Materiaal
Metaal
 Type
Mountain Gale
 Eigenschappen
Netstroom, Aan/uit schakelaar
Wat zeggen onze experts over deze Westinghouse - Mountain Gale - Plafondventilator - Met trekkoord
 

Geschikt voor buiten en binnen

 

Zomer en winterstand

Reviews
Schrijf een review en maak kans op je aankoopbedrag terug!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links