Westinghouse - Jasmine - Plafondventilator - Afstandsbediening

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Met de Westinghouse Jasmine plafondventilator verkoel je eenvoudig elke ruimte tot maximaal 20 m³. Uiteraard is hij ook in grotere kamers en ruimtes op te hangen, maar dan wordt soms niet de hele ruimte van koelte voorzien. Hij is zelfs in de winter te gebruiken, om voor een perfecte warmteverdeling te zorgen. Door de bladen tegen de klok in of met de klok mee in te stellen, zal de lucht respectievelijk juist naar boven worden opgezogen of naar beneden worden geblazen. Het eerste zal zorgen voor een betere warmteverdeling, handig voor in de winter dus, en het tweede voor een fijne koelte in de zomer- of lentemaanden. U heeft zo het hele jaar plezier van dit product.

Fluisterstil

De ventilator werkt, zoals elke plafondventilator, op netstroom. De ventilator, die je aan het plafond dient te bevestigen op de plek waar je normaal een lamp op zou hangen, heeft verder vier zwartkleurige bladen die qua vorm een beetje gedraaid zijn. Daarbij is het een stille ventilator met een maximale geluidssterkte van slechts 51 tot 60 decibel. Ter vergelijking: een pruttelend koffiezetapparaat en een op 30 meter voorbijrijdende auto maken hetzelfde geluid. Maar dat is nog niet alles. Want met deze handige ventilator kan je tevens de ruimte verlichten. Er is namelijk, aan de onderzijde van de plafondventilator, een lampje ingebouwd.

Afstandsbediening

De Westinghouse Jasmine plafondventilator heeft verder een diameter van 1.05 meter. Hiermee verkoelt hij iedere ruimte optimaal, zolang de maximale inhoud ervan niet meer dan 20 m³ is. Verder zit er een handige afstandsbediening bij. Hiermee zet je de ventilator eenvoudig uit of in een snellere of langzamere stand, waardoor je je bank of stoel niet meer hoeft te verlaten of waarmee je de ventilator vanuit bed uit kan zetten. Er zitten verder 3 standen op de plafondventilator waardoor je precies het klimaat creëert dat je op dat moment prettig vindt. Dus als je zoekt naar een mooie en betaalbare ventilator voor aan het plafond, die je het hele jaar kan gebruiken, dan is dit een goede optie.

Specificaties
Meer over Westinghouse - Jasmine - Plafondventilator - Afstandsbediening (Productcode: 19723482828.5103)
 Ventilatoren
Plafondventilator
 Geluidsniveau
Stil: 51-60 dB
 Wattage
54 watt
 Aantal standen
3
 Diameter
105 ø
 Merk
Westinghouse
 Kleur
Bruin
 Voeding
Netstroom
 Geschikt voor
Ruimtes tot 20m³
 Koelcapaciteit
20 m³
 Materiaal
Hout
 Type
Jasmine
 Uitvoering
Ventilator met lamp
 Eigenschappen
Netstroom, Aan/uit schakelaar, Afstandsbediening
Reviews
Schrijf een review en maak kans op je aankoopbedrag terug!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links