Westinghouse - Industrial - Plafondventilator - Met wandschakelaar

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Met de Westinghouse Industrial plafondventilator kun je niet alleen tijdens de zomermaanden je ruimte verkoelen maar ook voor een aangename temperatuur zorgen in de winter. Doordat de wieken een bepaalde hoek hebben kun je deze zowel vooruit als achteruit laten draaien. Wanneer je de propellers tegen de klok in laat draaien wordt lucht van boven naar beneden geduwd en ontstaat er een fris briesje. Als de unit met de klok meedraait wordt koude lucht van beneden naar boven verplaatst. De koudere luchtstromen duwen dan warmere stromen opzij waardoor de ruimte warmer wordt en je zelfs energie kunt besparen tijdens de koudere maanden.

Een stille ventilator van hoge kwaliteit

Deze fan van het merk Westinghouse is een duurzame oplossing voor temperatuurregeling. De Westinghouse Industrial plafondventilator komt in een prachtige uitvoering van donker chroom. Dit materiaal staat niet alleen mooi in iedere kamer maar gaat ook nog eens erg lang mee. Je bedient de hangventilator door middel van het trekkoord, dit is de aan- en uitschakelaar. Voor fans van dit merk is het ook mogelijk om wandschakelaars of afstandsbedieningen bij te bestellen. De fan verkoelt of verwarmt ruimtes tot een grootte van 36 vierkante meter en maakt daarbij amper geluid (51-60 dB) zodat je ’s nachts volop van je nachtrust kunt genieten.

Drie verschillende standen

De Westinghouse Industrial plafondventilator kun je precies instellen zoals je dat graag hebt. Drie standen geven je de keuze uit de hoeveelheid wind die je wilt zodat de kamer altijd een fijne temperatuur heeft. In de laagste stand maken de wieken van de hangventilator 115 rotaties per minuut waarbij de unit 25 watt verbruikt. De middelste stand laat de propellers 165 omwentelingen maken (35W) en in de hoogste stand draait de ventilator iedere minuut 240 keer om de as (52W). Deze plafondventilator sluit je aan op de netstroom (220 – 240V). Opgehangen is de afstand van het plafond tot de onderkant van de bladen 24 centimeter.

Specificaties
Meer over Westinghouse - Industrial - Plafondventilator - Met wandschakelaar (Productcode: 19723304223.5103)
 Ventilatoren
Plafondventilator
 Geluidsniveau
Stil: 51-60 dB
 Wattage
50 watt
 Aantal standen
4
 Diameter
142 ø
 Merk
Westinghouse
 Kleur
Bruin, Grijs
 Voeding
Netstroom
 Geschikt voor
Ruimtes tot 36m³
 Koelcapaciteit
36 m²
 Materiaal
Metaal
 Type
Industrial
 Eigenschappen
Netstroom, Aan/uit schakelaar
Wat zeggen onze experts over deze Westinghouse - Industrial - Plafondventilator - Met wandschakelaar
 

Zomer en winterstand

Reviews
Schrijf een review en maak kans op je aankoopbedrag terug!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links