Westinghouse - Hercules Supreme - Plafondventilator - Ingebouwde lamp

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

De Westinghouse Hercules Supreme plafondventilator is een stijlvolle en zeer stille ventilator met vijf bladen, een zomer- en winterstand, verschillende snelheden en zelfs een lamp. Het is hierdoor een echte alleskunner. Tel daar de duurzaamheid bij op en je krijgt deze goede ventilator. Doordat hij zo stil is, met een geluidsniveau dat overeenkomt met het niveau van een koffieapparaat, is hij uitermate geschikt om in de slaapkamer of werkkamer te gebruiken. Je hebt er dus geen last van als je wilt slapen of aan het werk moet, maar je hebt wel een fijn briesje waardoor je de warme dagen goed doorkomt.

Circulatie

De Westinghouse Hercules Supreme plafondventilator is niet alleen ideaal om gedurende de meest warme dagen van het jaar een verkoelende luchtstroom te creëren. Er is namelijk ook een stand die handig is tijdens koude dagen. In deze winterstand draaien de vijf bladen met de klok mee. Hierdoor krijg je geen verkoelend briesje, maar een luchtstroom die omhoog wordt gezogen. Het effect hiervan is dat de verwarmde lucht, lucht die je waarschijnlijk met je kachel of radiator hebt verwarmd, op deze manier goed door de ruimte kan circuleren. Hierdoor is het in elke hoek van de kamer fijn toeven en hoef je hierdoor dus minder te stoken. Dit zie je aan het eind van het jaar terug op je energierekening en ook voor het milieu is dit natuurlijk beter.

Gebruiken als lichtbron

Onder de vijf bladen van dit apparaat, precies in het midden, zit tevens een verlichtingsarmatuur. Hierin zit een ledlampje verwerkt waardoor je de ventilator dus ook als lichtbron kan gebruiken. Ideaal op een warme zomeravond als je nog iets wilt lezen, maar geen extra licht aan wilt doen. Of in de winter om wat extra sfeer te creëren. Ledlampjes gaan trouwens lang mee, worden niet warm en verbruiken tot wel 80% minder energie dan normale gloei- en spaarlampen. Dus ook dit is weer goed voor het milieu en voor je portemonnee, net als de winterstand op deze plafondventilator van het merk Westinghouse.

Specificaties
Meer over Westinghouse - Hercules Supreme - Plafondventilator - Ingebouwde lamp (Productcode: 19723258296.5103)
 Ventilatoren
Plafondventilator
 Geluidsniveau
Extra stil: tot 50 dB
 Wattage
62 watt
 Aantal standen
3
 Diameter
132 ø
 Merk
Westinghouse
 Kleur
Bruin, Verchroomd
 Voeding
Netstroom
 Geschikt voor
Ruimtes tot 30m³
 Hoogte
35 cm
 Kenmerk
LED verlichting
 Koelcapaciteit
30 m³
 Materiaal
Hout
 Type
Hercules Supreme
 Uitvoering
Ventilator met lamp
 Eigenschappen
Afstandsbediening
Wat zeggen onze experts over deze Westinghouse - Hercules Supreme - Plafondventilator - Ingebouwde lamp
 

Zomer en winterstand

 

inclusief 5 bladen in donkere walnoot / applewood

 

Lamp kan niet worden gedimd

Reviews
Schrijf een review en maak kans op je aankoopbedrag terug!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links