Westinghouse - Contempra Trio - Plafondventilator - Ingebouwde lamp (E27)

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Met de Westinghouse Contempra Trio plafondventilator haal je een echte alleskunner in huis. Je kan er namelijk niet alleen mee verkoelen, maar het is ook mogelijk om er warme lucht beter mee door een kamer te verspreiden en je kan er zelfs mee verlichten. Verkoelen doe je in de zomerstand, verspreiden van de warmte met de winterstand en het verlichten met de drie lampen met E27-fitting. In welke stand je hem ook zet, in de winter- of de zomerstand, je hebt dus altijd een aangenaam binnenklimaat. Zoek je dus een ventilator die meer kan dan alleen een beetje verkoelen, dan is dit exemplaar van Westinghouse een goede optie om in overweging te nemen.

3-in-1

De Westinghouse Contempra Trio plafondventilator mag gerust een alleskunner genoemd worden. Het is mogelijk om uit een zomer- en een winterstand te kiezen. Dit doe je met de schakelaar aan de buitenzijde van het toestel. In de zomerstand draaien de ventilatorbladen tegen de klok in. Hiermee creëer je een neerwaartse luchtstroom die verkoelend aanvoelt, zodat je zelfs de meest warme dagen door komt. De winterstand doet juist precies het tegenovergestelde. De bladen draaien in dit geval dus juist met de klok mee, wat resulteert in een luchtstroom die omhoog geblazen wordt waardoor de warme lucht door de gehele kamer verspreid wordt.

Chic

Dit artikel is eenvoudig zelf in elkaar te zetten en aan vrijwel elk plafond te monteren. Als hij eenmaal hangt, heb je een chique ventilator die dus niet alleen verkoelt, maar ook de warmte in een kamer beter verspreidt op koude dagen. Dit doet hij met vijf stijlvolle houten bladen. Dit geeft de ventilator een klassieke look en daarmee het uiterlijk dat in veel verschillende soorten interieurstijlen goed tot zijn recht komt. Let er alleen wel op dat je hem hangt in een ruimte van maximaal 10 m³, want alleen dan profiteert de hele ruimte van de eigenschappen van deze plafondventilator.

Specificaties
Meer over Westinghouse - Contempra Trio - Plafondventilator - Ingebouwde lamp (E27) (Productcode: 19723074588.5103)
 Ventilatoren
Plafondventilator
 Geluidsniveau
Extra stil: tot 50 dB
 Wattage
37 watt
 Aantal standen
3
 Diameter
90 ø
 Merk
Westinghouse
 Kleur
Bruin, Verchroomd
 Voeding
Netstroom
 Geschikt voor
Ruimtes tot 10m³
 Koelcapaciteit
10 m³
 Materiaal
Hout
 Type
Contempra Trio
 Uitvoering
Ventilator met lamp
 Eigenschappen
Netstroom, Aan/uit schakelaar
Wat zeggen onze experts over deze Westinghouse - Contempra Trio - Plafondventilator - Ingebouwde lamp (E27)
 

Zomer en winterstand

 

Drie armaturen met matglazen tinten

Reviews
Schrijf een review en maak kans op je aankoopbedrag terug!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links