Westinghouse - Comet - Plafondventilator - Ingebouwde lamp (E14)

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

De Westinghouse Comet plafondventilator is een krachtige en stille ventilator voor aan het plafond. De fan komt in een design met vijf vervangbare houten bladen. De wieken hebben een witte zijde en een houtmotief zijde zodat je zelf kunt kiezen wat het beste bij jouw interieur past. De prachtige ventilator met brons behuizing is een stijlvolle toevoeging aan je ruimte. De plafond-fan van het merk Westinghouse is uit te rusten met twee lampen alleen worden deze niet meegeleverd. Om naast verkoeling ook voor verlichting te zorgen kun je twee E14-lampen van 40 watt aanschaffen en eenvoudig aan de ventilator monteren.

Duurzame en stille verkoeling

De Westinghouse Comet plafondventilator verkoelt je ruimtes en maakt daarbij amper geluid. Op de snelste stand is het maximaal volume dat deze hangventilator produceert slechts 50 dB. De duurzame AC-motor is van koudgewalst staal gemaakt en kan ruimtes tot 36 vierkante meter verkoelen. De dubbele condensator maakt het mogelijk om een luchtstroom van 166 vierkante meter per uur te verspreiden en houdt ook grotere ruimtes in de zomer koel en in de winter warm. De ventilatorunit heeft drie standen en is te bedienen via trekkoorden: één voor de luchtcirculatie en een tweede koord voor lampen die door opaal matglas heen schijnen.

Energie besparen in de winter

Deze slimme plafondventilator van Westinghouse heeft drie verschillende standen. Daarnaast zorgt de fan voor een aangename temperatuur in zowel de zomer als de winter. Door de wieken tegen de klok in te laten draaien verspreidt de hang-ventilator lucht door je ruimtes en produceert een fijn fris briesje. In de koude maanden kun je de bladen met de klok mee laten draaien om de kamer te verwarmen. Doordat de Westinghouse Comet plafondventilator koude luchtstromen van beneden naar boven haalt en warme lucht van boven door de kamer circuleert kun je met deze ventilatorunit in de wintermaanden stroom besparen. Voor extra luxe kun je een afstandsbediening, wandschakelaar of lichtdimmer aanschaffen en aan de elektrische hang-ventilator koppelen.

Specificaties
Meer over Westinghouse - Comet - Plafondventilator - Ingebouwde lamp (E14) (Productcode: 19723232781.5103)
 Ventilatoren
Plafondventilator
 Geluidsniveau
Extra stil: tot 50 dB
 Wattage
58 watt
 Aantal standen
3
 Diameter
132 ø
 Merk
Westinghouse
 Kleur
Brons, Bruin, Wit
 Voeding
Netstroom
 Geschikt voor
Ruimtes tot 30m³
 Hoogte
30 cm
 Koelcapaciteit
30 m³
 Materiaal
Hout
 Type
Comet
 Uitvoering
Ventilator met lamp
Wat zeggen onze experts over deze Westinghouse - Comet - Plafondventilator - Ingebouwde lamp (E14)
 

Zomer en winterstand

Reviews
Schrijf een review en maak kans op je aankoopbedrag terug!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links