Westinghouse - Bendan - Plafondventilator - Ingebouwde lamp (R7)

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

De Westinghouse Bendan plafondventilator komt in een prachtig tijdloos design met wengé ventilatorbladen en een satijn chroom behuizing. Met een diameter van 132 cm is deze fan geschikt voor gebruik in grotere ruimtes (tot 36 vierkante meter). De vijf uitgebalanceerde ventilatorbladen maken amper geluid. Het maximale geluidsniveau dat deze hangventilator produceert is 50 dB. De fan is heel goed te gebruiken in de slaapkamer zodat je in de zomer een optimaal geventileerde kamer hebt zonder dat je wakker ligt van piepend geluid. Daarnaast is deze ventilator uitgerust met een lichtoptie waardoor je zonder problemen een bestaande lamp kan vervangen met deze multifunctionele hangventilator. De R7 halogeenlamp wordt meegeleverd wanneer je deze plafonventilator ontvangt.

Krachtige AC-motor

De krachtige AC-motor van de Westinghouse Bendan plafondventilator is een duurzame oplossing en komt met tien jaar fabrieksgarantie. De andere onderdelen van de plafonventilator hebben twee jaar garantie. Je kan deze hangventilator in de winter achteruit laten draaien voor perfecte warmteverdeling. Wanneer de wieken met de klok mee draaien heeft dit een tegenovergesteld effect. Doordat koude lucht wordt opgezogen komt de ruimte sneller op de gewenste temperatuur en hoef je minder te stoken. Dit betekent dat je met deze milieuvriendelijke ventilatorunit energie bespaart en minder stookkosten hebt. Monteer de ventilatorunit in de buurt van een warmtebron zoals een kachel of een openhaard om nog meer energie te besparen.

Afstandsbediening

De Westinghouse Bendan plafondventilator wordt geleverd met een praktische afstandsbediening. Met deze unit zet je de plafondfan met één druk op de knop aan of uit en schakel je eenvoudig tussen de verschillende snelheidsstanden. Je kunt kiezen uit drie standen waarbij de wieken sneller of langzamer draaien. In de laagste stand roteren de bladen 80 keer per minuut, de middelste stand laat de messen 124 keer roteren en in de hoogste draaistand produceert de slimme hangfan van Westinghouse een goede bries doordat de ventilatorbladen 175 maal per minuut om de as draaien. In deze hoogste draaistand verbruikt de ventilatorunit 60 watt.

Specificaties
Meer over Westinghouse - Bendan - Plafondventilator - Ingebouwde lamp (R7) (Productcode: 19723273605.5103)
 Ventilatoren
Plafondventilator
 Geluidsniveau
Extra stil: tot 50 dB
 Wattage
56 watt
 Aantal standen
3
 Diameter
132 ø
 Merk
Westinghouse
 Kleur
Koper
 Voeding
Netstroom
 Geschikt voor
Ruimtes tot 36m³
 Inclusief
1x R7 halogene lamp
 Koelcapaciteit
36 m²
 Materiaal
Hout
 Type
Bendan
 Uitvoering
Ventilator met lamp
 Eigenschappen
Netstroom, Aan/uit schakelaar, Afstandsbediening
Reviews
Schrijf een review en maak kans op je aankoopbedrag terug!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links