Westinghouse - Bendan - Plafondventilator - Afstandsbediening

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

De Westinghouse Bendan plafondventilator is een hangventilator met ingebouwde lichtoptie. De 80 watt R7 halogeenlamp is meegeleverd en hier kun je direct gebruik van maken. Door de lampoptie is deze fan ideaal om een bestaande lamp te vervangen waardoor je twee vliegen in één klap slaat: verlichting en verkoeling. De ventilator heeft drie snelheidsstanden waarbij de ventilatorbladen in de laagste stand 80 keer per minuut ronddraaien, in de middelste draaistand roteren de wieken 124 maal en in de hoogste stand produceert de fan een optimale bries doordat de bladen 175 om de as heen draaien in 60 seconden. Door middel van de handige afstandsbediening kun je eenvoudig tussen de verschillende standen schakelen.

Aerodynamische bladen

De Westinghouse Bendan plafondventilator heeft vijf aerodynamische bladen. Deze wieken zijn van hoogwaardig hout gemaakt en hebben een sierlijke chroom finish. De uitgebalanceerde en geluidstille bladen maken de ventilator een optimale gadget voor in de slaapkamer. De hangventilator is namelijk superstil en heeft een geluidsniveau van maximaal 50 dB. Dit model van Westinghouse is ook te gebruiken in combinatie met een wandschakelaar. Denk er wel aan dat je de wandbediening en de afstandsbediening niet tegelijkertijd kunt gebruiken. De plafonventilator heeft een spanwijdte van 132 cm en heeft daarom een koelcapaciteit van maar liefst 36 vierkante meter. Dit maakt de fan uitermate geschikt voor verkoeling van grotere ruimtes in je huis.

Winterstand

In de winter kun je de Westinghouse Bendan plafondventilator perfect inzetten voor optimale warmteverdeling. Je kunt de messen de andere kant op laten draaien waardoor de unit koude lucht opzuigt. Deze kou bevindt zich altijd dicht bij de grond en wordt door de multifunctionele hangventilator vervangen met warmte. Wanneer je de unit in de buurt van een warmtebron monteert zal de kamer nog sneller op temperatuur komen doordat de luchtcirculatie langs de warmtebron loopt. Op deze manier kun je tot wel 40 procent energie besparen en betaal je heel wat minder stookkosten tijdens de koude wintermaanden. Dit ventilatorsysteem heeft een totaal verbruik van 56 watt.

Specificaties
Meer over Westinghouse - Bendan - Plafondventilator - Afstandsbediening (Productcode: 19723100103.5103)
 Ventilatoren
Plafondventilator
 Geluidsniveau
Extra stil: tot 50 dB
 Wattage
56 watt
 Aantal standen
3
 Diameter
132 ø
 Merk
Westinghouse
 Kleur
Wit
 Voeding
Netstroom
 Geschikt voor
Ruimtes tot 36m³
 Hoogte
36 cm
 Inclusief
1x R7 halogene lamp
 Kenmerk
LED verlichting
 Koelcapaciteit
36 m²
 Materiaal
Hout
 Type
Bendan
 Uitvoering
Ventilator met lamp
Wat zeggen onze experts over deze Westinghouse - Bendan - Plafondventilator - Afstandsbediening
 

Zomer en winterstand

Reviews
Schrijf een review en maak kans op je aankoopbedrag terug!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links