Longo - Ceiling White - Plafondventilator - Ingebouwde lamp

€ 67,95 (incl. 21% BTW)
3-5 wd
Payment methods

Plafondventilator - Techtube Pro E415

Dit toestel biedt veel waar voor een schappelijke prijs. Voorzien van een propeller met een totale diameter van 105 centimeter is deze blazer prima in staat om verkoeling aan een grote(re) ruimte te bieden. De bladen zijn ingesteld onder een hoek van 12 graden, en kunnen in 2 richtingen draaien (zomer- en winterstand). Doordat er ook 3 draaisnelheden beschikbaar zijn, mag je spreken van een echte een alleskunner. Het is een handig en ook handzaam apparaat dat in elk vertrek een plekje vindt, vermits er een plafond is waar je hem aan kunt monteren. De ventilator is vervaardigd van witte kunststof en past zodoende in de meeste interieurs. Bijzonder handig is ook het feit dat er een verlichtingsmontuur in zit, voorzien van een E27 fitting geschikt voor een lamp van maximaal 60 W. De voeding geschiedt middels netstroom, je moet daar dus wel bij de montage rekening mee houden. De motor is zo ontworpen dat hij geschikt is voor continu gebruik.

Specificaties
Meer over Longo - Ceiling White - Plafondventilator - Ingebouwde lamp (Productcode: 8818264665.5103)
 Ventilatoren
Plafondventilator
 Wattage
45 watt
 Aantal standen
3
 Diameter
105 ø
 Merk
Longo
 Kleur
Wit
 Voeding
Netstroom
 Verstelopties
Draaibaar
 Inclusief
1x E27 lamp
 Materiaal
Kunststof
 Type
Ceiling White
Wat zeggen onze experts over deze Longo - Ceiling White - Plafondventilator - Ingebouwde lamp
 

Ingebouwde lamp

 

Onopvallend design

Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
7,4
         

Gemiddelde uit 12 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

7,0
         

Anoniem - 28 juni 2018

Middelhoge en lage snelheden lijken langzamer dan ze zouden moeten zijn. Hoog is zoals verwacht. Schakelaar om de richting van de ventilator te veranderen is onder het lichtkapje die een tijdje duurde om te vinden, maar ik denk dat het zinvol is.

8,0
         

Carel Schanssema - 19 mei 2018

Dit is een fijn product waar ik erg blij mee ben. Handig vind ik ook dat er verlichting in zit. Natuurlijk meerdere snelheden en - zeker in stand 1 en 2 - best weinig lawaai. In de hoogste stand natuurlijk wel meer geluid, maar dat is dan ook wel nodig als het erg heet is.

9,0
         

Leo - 2 mei 2018

Groot liefhebber van dit product!. Hij staat mooi aan het plafond , en geeft ons veel meer ruimte dan de vorige ventilator die we hadden. Dat is belangrijk, want we hebben een plafond dat laag is De ventilator is krachtig, maar in principe stil. We kunnen gebruik maken van onze Phillips Hue slimme lampen met de ventilator, en het herbergt twee lampen, die veel licht biedt voor elk van onze kamers, met inbegrip van onze woonkamer. Het enige probleem dat we hebben gehad is dat we de helderheidsinstelling op de ventilator helemaal moeten laten draaien, of dat de lampen knipperen (dit is alleen het geval met de Hue lampen, niet met gewone lampen). We kunnen de helderheid van de lampen echter zonder problemen aanpassen via de Hue app of Google Home, dus dat is niet veel. De ventilatorinstellingen zijn eenvoudig te bedienen en bieden een goed vermogensbereik. Het is ook stijlvol, en ziet er geweldig uit in ons huis. We hebben een tweede gekocht voor onze slaapkamer, en overwegen het krijgen van een derde voor de kantoor / slaapkamer.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links