Tristar - AC 5521 - Mobiele airco - Verrijdbaar

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Mobiele airco - Tristar - AC 5521

Energiezuinig toestel. Deze koelinstallatie draagt energielabel A en is op zeer veel manieren instelbaar. Niet alleen is de gewenste temperatuur uiteraard regelbaar, ook de blaassnelheid. Deze kent drie standen. Verder is er de mogelijkheid te kiezen tussen 3 soorten activiteiten. De klimaatregeling kan namelijk niet enkel koelen, maar ook een ruimte drogen en ventileren. Je kunt een en ander ook instellen via de geïntegreerde timer. Hiernaast is ook voorzien in een slaapmodus, waarbij een automatische aansturing de verschillende variabelen regelt. Het bereik is 67 kubieke meter, ruim voldoende voor veel (slaap)vertrekken. Voor wat betreft ontvochtiging doet het apparaat er een uur over om 1,2 liter te laten verdampen.

Specificaties
Meer over Tristar - AC 5521 - Mobiele airco - Verrijdbaar (Productcode: 5381807508.5103)
 Airco
Mobiele airco
 Geluidsniveau
Hoorbaar: vanaf 61 dB
 Wattage
1120 watt
 Aantal standen
3
 Merk
Tristar
 Kleur
Wit
 Voeding
Netstroom
 Geschikt voor
Ruimtes tot 75m³
 Koelcapaciteit
67,5 m³
 Materiaal
Kunststof
 Temperatuur
+17ºC tot 35ºC
 Type
AC 5521
Wat zeggen onze experts over deze Tristar - AC 5521 - Mobiele airco - Verrijdbaar
 

Duurzaam

 

Compact

 

Koelen, drogen en ventileren

Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
7,4
         

Gemiddelde uit 10 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

7,0
         

HvW - 2 mei 2018

Fijne airco die we gebruiken in de slaapkamer. We hebben de timer ingesteld, zodat hij zijn werk doet voordat we gaan slapen. Hij maakt namelijk best wel geluid en daar ben vooral ik gevoelig voor.
Maar nu komen we in een heerlijk koele slaapkamer en dat is een grote vooruitgang. Of dit van de zomer zo ook gaat werken weten we niet, maar we hebben al bedacht dat we hem anders met de time laten aan gaan een uur of wat nadat we naar bed zijn gegaan. Hopelijk word ik dan niet wakker van het geluid maar kan hij wel zijn verkoelende werk doen. Kwestie van uitproberen.

8,0
         

Yvon J. - 12 september 2017

Ik gebruik deze airco in mijn kantoor nu sinds vier maanden en ben er erg tevreden over. De reden om deze te kiezen was dat hij energielabel A heeft en goed instelbaar is.
Hij werkt naar tevredenheid. Je kunt er vanalles op instellen, maar ik heb hem in het begin zo ingesteld dat het mij goed was en daar staat hij nog nog op.

8,0
         

LvD - 30 augustus 2017

goed product
om te drogen en ventileren is hij zeker een aanwinst gebleken

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links