Perel - CFAN0460 - Industriële ventilator

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Industriële ventilator – Perel

Krachtige blazer voor industrieel gebruik. Dit apparaat met een doorsnede van 60 cm levert grootse prestaties. Een elektromotor met een vermogen van 330W drijft de aluminium propeller aan. Er zijn twee standen voor de luchtsnelheid instelbaar. In de hoogste stand draaien de bladen met 1404 toeren/minuut rond, wat het indrukwekkende debiet oplevert van 7128 m3/uur. De grote luchtverplaatsing zorgt voor een geluidproductie van 87 dB(A). Met dit laatste cijfer wordt ook duidelijk aangegeven dat deze zware jongen niet geschikt is voor particulier in huis toepassing. Naast een regelbare draaisnelheid zijn er meer mogelijkheden het toestel aan te passen aan je wensen. Het solide van zwarte poedercoating voorziene metalen chassis is aan één zijde voorzien van stevige wieltjes; zo verloopt het verplaatsen probleemloos. De korf met motor en draaiende gedeelte is maar liefst 350˚ kantelbaar. Er is dus een optimale flexibiliteit gegarandeerd wat betreft blaaskracht en richting. Hierdoor is de inzetbaarheid maximaal.


Specificaties
Meer over Perel - CFAN0460 - Industriële ventilator (Productcode: 9834669999.5103)
 Industrieel
Industriële ventilator
 Geluidsniveau
Hoorbaar: vanaf 61 dB
 Wattage
330 watt
 Aantal standen
2
 Diameter
60 ø
 Merk
Perel
 Kleur
Zwart
 Voeding
Netstroom
 Materiaal
Metaal
 Type
CFAN0460
Wat zeggen onze experts over deze Perel - CFAN0460 - Industriële ventilator
 

zeer degelijke uitvoering

 

hoog debiet

 

350˚ kantelbaar

 

geluidproductie

Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
7,8
         

Gemiddelde uit 10 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

9,0
         

Moon - 17 juni 2018

Ik heb het lang geprobeerd met een gewone, maar sterke ventilator, om de grote serre aan mijn huis koel te krijgen. Dat werkte gewoon niet; hij kreeg het niet voor mekaar. Dus heb ik besloten deze te kopen en het daarmee te proberen.
Nou, hij doet het :-)
Er komt wel een enorme berg lucht uit en je moet niet te dichtbij gaan zitten, want dan blaast hij de koffie uit je kopje of de taart van je bord (bij wijze van spreken dan). Dus ik zet hem meestal aan als ik thuis kom van het werk, laat hem een minuutje of 20 flink tekeer gaan en daarna kan hij uit en kan ik heerlijk genieten in mijn mooie serre. Een genot!

8,0
         

FP - 18 april 2018

Wij schilderen met een team van 6 mensen allerlei modellen in onze werkplaats die iets van 20 bij 30 meter groot is. Er komen zeker geen giftige of zo gassen vrij, maar aan het einde van de werkdag zetten wij deze krachtige ventilator aan - via een tijdschakelaar - zodat alles beter droogt en wij de volgende dag met goed droge modellen verder kunnen werken.

8,0
         

Ricardo G. - 21 februari 2018

In onze restaurantkeuken was geen (betaalbare) mogelijkheid om airco in te bouwen, dus hebben we deze geprobeerd als - in verhouding - goedkoop alternatief. Vast opgesteld op een hoge plek werkt hij sindsdien eigenlijk uitstekend.
Er is een aparte voedingskabel heen geleid met een aan/uit schakelaar op normale hoogte en dat werkt zo ook prima.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links