Maico - AWB120HC - Badkamerventilator - Met vochtsensor

€ 164,95 (incl. 21% BTW)
1-2 wd
Payment methods

Badkamerventilator Maico AWB120HC

Krachtige en prachtig vormgegeven badkamerventilator voor de badkamer en/of toilet. Uitgevoerd met instelbare timer en luchtvochtigheidsdetector kan dit apparaat zowel autonoom functioneren als handmatig bediend worden. Automatisch middels de luchtvochtigheidssensor die reageert op een vooraf ingestelde luchtvochtigheid tussen de 40% en 90%, of manueel via een schakelaar. Bij handmatige bediening dan kan met de timer de nalooptijd, tussen 3 minuten en 25 minuten, ingesteld worden. De nalooptijd is de tijd die de ventilator nog doorloopt na het handmatig uitschakelen. Uitgevoerd in kunststof heeft het vochtige klimaat in de badkamer geen invloed op de levensduur en het uiterlijk van het apparaat. Het opgenomen elektrisch vermogen is slechts 16W; ook langdurig laten draaien levert zodoende geen grote kostenpost op. Veiligheid in de vochtige badkameromgeving wordt gewaarborgd door een IP64 normering; IP64 staat voor plenswaterdicht: geen schade indien besproeid met water met 10 liter per minuut onder een willekeurige hoek. Afhankelijk van de luchtdruk is de luchtverplaatsing 70 – 165 m3 per uur, voldoende om snel vocht en nare luchtjes af te voeren. Een terugslagklep voorkomt het binnendringen van koude lucht in uitgeschakelde toestand. De degelijke constructie staat garant voor jarenlang probleemloos functioneren.


Specificaties
Meer over Maico - AWB120HC - Badkamerventilator - Met vochtsensor (Productcode: 9724664628.5103)
 Ventilatoren
Badkamerventilator
 Merk
Maico
 Kleur
Wit
 Voeding
Netstroom
 Aansluitbuis
125 mm
 Materiaal
Kunststof
 Type
AWB120HC
 Uitvoering
Ventilator met vochtsensor
Wat zeggen onze experts over deze Maico - AWB120HC - Badkamerventilator - Met vochtsensor
 

grote luchtverplaatsing

 

laag stroomverbruik

 

keuze uit handmatige bediening of via vochtsensor

 

niet de goedkoopste

Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
8,0
         

Gemiddelde uit 10 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

8,0
         

GvH - 17 juli 2018

Heel fijne ventilator die de badkamer nu helemaal damp- en vochtvrij houdt doordat hij automatisch begint lucht weg te zuigen als het te vochtig wordt.
Verder een bescheiden ontwerp dat mooi wegvalt in de witte omgeving.

9,0
         

K. van Worgem - 24 april 2018

Bij de verbouwing van de badkamer deze keer een goede ventilator laten inbouwen. In de vorige situatie was het te vaak zo, dat de vochtige lucht niet voldoende weggezogen werd met schimmelvorming tot gevolg.
Deze ventilator heb ik uitgezocht en gekocht op grond van zijn uitgebreide specificaties. Hij is vervolgens netjes ingebouwd en toen alles klaar was, konden we zien of de beloftes van deze ventilator waargemaakt gingen worden.
Na ruim een maand gebruik kan ik constateren dat hij het geld waard was. Natuurlijk is de luchtvochtigheidsensor ingesteld, zodat de ventilator vanzelf al aan de slag gaat als het te vochtig is op de badkamer. Dus geen nadenken meer of je de deur open moet laten om de damp eruit te krijgen en ook geen beslagen spiegels meer. Een hele vooruitgang en dus kan ik zeggen: een goed product.

8,0
         

May J. - 23 januari 2018

Bij de renovatie van de badkamer nu niet alleen gekeken naar de tegels, inloopdouche en spiegel maar ook eens bewust nagedacht over de ontluchting. Deze ventilator heeft uitstekende specificaties en doet net iets meer dan de gemiddelde badkamerventilator. Heel mooi product!

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links