Techtube Pro - Doppio - Auto ventilator - Compact

€ 14,95 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 377
Vandaag besteld, maandag in huis
Extra korting!
Aantal 1€14,95Aantal 2-9€14,58Aantal 10 en meer€14,05
Payment methods

Auto ventilator - Techtube Pro

Dit apparaat is de ideale partner voor verkoeling tijdens autoritten. Met de dubbele propeller wordt er genoeg frisse wind door je voertuig geblazen. De richting van de luchtstroom is zowel horizontaal als verticaal perfect instelbaar. Daarnaast kun je kiezen tussen 2 blaassnelheden. De blazer is geschikt voor een 12 Volt aansluiting, dus gewoon inpluggen op de ingang van de sigarettenaansteker. De lengte van het snoer is 165 cm inclusief de adapter. Om een goede bevestiging te garanderen, worden er twee plakstroken bijgeleverd voor een stabiele plaatsing op het gewenste oppervlak.

Specificaties
Meer over Techtube Pro - Doppio - Auto ventilator - Compact (Productcode: 10087906374.5103)
 Ventilatoren
Auto ventilator
 Wattage
16 watt
 Aantal standen
2
 Diameter
10 ø
 Merk
Techtube Pro
 Kleur
Zwart
 Voeding
12 volt
 Afmetingen
15.5 x 14.5 x 30 cm
 Materiaal
Kunststof
 Type
Doppio
 Eigenschappen
Aan/uit schakelaar, Instelbare programma's
Wat zeggen onze experts over deze Techtube Pro - Doppio - Auto ventilator - Compact
 

Antislipvoetjes

 

Horizontale én verticale draaifunctie

 

Voeding alleen via sigarettenaansteker in de auto

Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
8,3
         

Gemiddelde uit 15 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

9,0
         

Piet Borghuis - 18 juni 2018

Een lekker stil ventilatortje voor weinig geld, die de rit naar Zuid-Frankrijk voor ons een stuk draaglijker maakte. De luchtbehandeling in mijn oudere auto is nog niet echt toppie, dus deze ventilator bleek een geweldige verfrissing.

8,0
         

R. Holwijn - 2 juni 2018

Deze dubbelventilatorconfiguratie werkt goed. De keuzeknop heeft twee streepjes voor lage snelheid en hoge snelheid. Bij beide snelheden maken de rotors een behoorlijke hoeveelheid geluid, maar dat komt omdat ze een goede hoeveelheid lucht verplaatsen - tegen deze prijs krijg je niet zowel flow als rust. Het is echter een zacht brompje, niet luid genoeg om op te merken als je het in de auto gebruikt. Het wordt geleverd met twee vrij dikke schuim plakkerige bevestigingen en de voedingskabel is royaal lang. De ventilatoren zwenken op en neer en rond en ook voor goed richten. Er zijn twee kleine dingen die ik niet leuk vind, de ronde en ronde wartel is erg strak - zo strak om te bewegen dat ik niet wist of ik het zelfs kon doen. Het voelde alsof ik het breekt, maar dat deed ik niet. Ook was de draaiknop om de snelheid te selecteren niet goed geïnstalleerd en zit hij een beetje scheef, een paar graden uit het midden. Het heeft geen invloed op het gebruik. Over het geheel genomen ben ik zeer tevreden over de prijs, prestaties en kwaliteit.

10,0
         

Stefan Van Feen - 17 mei 2018

Ik kocht dit product omdat mijn airco een paar weken geleden uitging en ik niet veel tijd heb gehad om aan mijn auto te werken. De ventilator is zoals beschreven in de foto. Deze heeft een draaiknop om de ventilator te bedienen. De stekker gaat in de sigarettenaansteker en biedt voldoende ruimte voor uw achterpassagiers. De ventilator zelf is vrij stil en zorgt voor koele lucht. Het geeft de koper ook de mogelijkheid om de ventilator te richten op de hoeken hoe je kiest. Dit is een geweldige aankoop voor de prijs en goed voor de zomer.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links