WPRO - CAK002 - Airco accessoires - Luchtafdichting deur/raam

€ 28,99 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 16
3-5 wd
Extra korting!
Aantal 1€28,99Aantal 2-9€28,27Aantal 10 en meer€27,25
Payment methods

Met de WPRO CAK002 airco afdichtingsset kun je jouw verkoelingssysteem in huis zo optimaal mogelijk gebruiken. Wanneer je de airconditioning in jouw woonruimte aanzet, kan het zo zijn dat er luchtstroming van binnen naar buiten plaatsvindt en andersom. Bijvoorbeeld in oudere woningen, waarbij ramen en deuren niet meer helemaal netjes sluiten. Dat is zonde van het stroomverbruik! Je kunt deze set daarom gebruiken voor het volledig afsluiten van alle kiertjes tussen deuren, ramen en schuifdeuren die gemaakt zijn van aluminium, hout of pvc. Ook kun je de afdichtingsmaterialen eenvoudig installeren en weer verwijderen, doordat de strips voorzien zijn van handig klittenband. Deze set wordt geleverd inclusief praktische gebruiksaanwijzing.

Efficiënt en energiebesparend

Wist je dat de WPRO CAK002 airco afdichtingsset bruikbaar is voor alle merken van verplaatsbare of draagbare aircosystemen? Omdat deze slimme set ervoor zorgt dat alle kiertjes en randen volledig afgesloten zijn, kun je efficiënter gebruikmaken van jouw airconditioning en houd je de elektriciteitskosten laag. Er komt immers geen ongewenste, warme lucht binnen, waardoor jouw mobiele verkoelingssysteem dubbel zo hard moet werken. Dit product zorgt er dus voor dat je energie bespaart, terwijl je je huis verkoelt. Is er een hittegolf op komst? Zorg dan dat je jouw appartement of huis hebt voorbereid door middel van deze handige airco afdichtingsset.

Specificaties
Meer over WPRO - CAK002 - Airco accessoires - Luchtafdichting deur/raam (Productcode: 5655644694.5103)
 Airco
Airco accessoires
 Merk
WPRO
 Kenmerk
Universeel
 Type
CAK002
 Eigenschappen
Voorkomt luchtstroom
Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
6,9
         

Gemiddelde uit 10 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

7,0
         

Lian - 24 juli 2018

Dè oplossing voor mensen zoals ik, die liever niet gaan boren of andere ingrijpende dingen doen aan hun huurappartement. Dit is goed te plaatsen en kan altijd weer er van af als je ooit weg gaat.

7,0
         

Renske Gerards - 2 juli 2018

Vorig jaar kocht ik een mobiele airco via deze webshop en nu dus de afdichtingsset voor raam of deur. Ik gebruik een raam om de luchtslang doorheen te steken. Met deze set heb ik het gat kunnen dicht maken en de luchtafvoerslang er door te voeren. In deze tijd van het jaar geen overbodige luxe met vliegen, muggen en wespen buiten die graag naar binnen komen. Maar ook de af te voeren lucht die nu mooi naar buiten gaat; een vooruitgang!

8,0
         

anoniem - 26 juni 2018

Handige set die ik gebruik in de schuifdeur om de luchtslang van de airco naar buiten te leiden. Houdt de muggen, vliegen èn warme lucht buiten en de gekoelde lucht uit de airco binnen.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links