DOMO ventilatoren

Met het gebruik van een DOMO ventilator creëer je een gezonde woon- en leefomgeving. Het apparaat zorgt namelijk voor schone lucht in een huis, pand of school. Een slecht geventileerde ruimte kan schadelijk zijn voor de gezondheid. Zo kunnen er door een gebrek aan frisse lucht vervelende klachten als verkoudheid, hoofdpijn en vermoeidheid ontstaan. Een DOMO ventilator is dan ook onmisbaar voor elke ruimte. Bekijk snel ons complete assortiment en maak je keuze.

Keuze uit verschillende soorten DOMO ventilatoren

Wie weet wil je binnenkort graag een DOMO ventilator kopen. Maar wat als je door het zeer grote aanbod door de bomen het bos niet meer ziet? Bedenk voor het bestellen goed waar je het apparaat voor nodig hebt. Sommige modellen zijn namelijk zeer geschikt voor woningen, terwijl andere beter passen op de bedrijfsvloer. Zo is een tafelmodel vanwege het relatief kleine formaat zeer geschikt voor een woning. Je kunt het gemakkelijk optillen en op een tafel neerzetten. Vervolgens zorgt hij voor frisse lucht en de nodige verkoeling. Een voordeel van een tafelmodel is dat verschillende standen heen en weer gedraaid kunnen worden. Dit staat bekend als oscilleren. Het nadeel is echter dat deze vrij veel geluid kan produceren. Met een staande uitvoering heb je waarschijnlijk minder geluidsoverlast. Doorgaans is deze in drie snelheden en standen verkrijgbaar. Je kunt dan ook helemaal zelf bepalen hoe hard je hem wilt laten blazen. Zo simuleert het bij de natuurlijke stand een fijne bries, maar is het ook mogelijk om op een hete dag een hardere luchtstroom te gebruiken.

Producten voor bedrijfspanden

Ventilatie is niet alleen belangrijk in woningen, maar ook in bedrijfspanden. Voor bedrijven is goede ventilatie onmisbaar omdat dit de werkproductiviteit bevordert. Zonder frisse lucht raken werknemers ziek en vermoeid. Niet elk type is echter geschikt voor een bedrijfspand. Zo is een tafelvariant te klein en werkt te plaatselijk. Met name op plekken met grote oppervlaktes is dit apparaat niet in staat om overal lucht heen te blazen. Een industriële variant is voor bedrijven een betere keuze. Deze zijn vaak vrij groot van omvang en erg zwaar. Je kunt ze dan ook niet zomaar optillen. Wel zorgt het voor voldoende frisse lucht en verkoeling op de werkvloer, wat goed nieuws is voor (vrijwel) iedere werknemer.

Onderhoud en controle

Met het kopen van een DOMO ventilator kies je voor kwaliteit. Dankzij de uitstekende kwaliteit gaat dit product vaak jarenlang mee. Regelmatig onderhoud en een periodieke controle is wel zinvol om de levensduur te verlengen en om de veiligheid te vergroten. Elke dag krijgt een apparaat te maken met stof en ander vuil. Het is simpelweg onmogelijk om de rommel allemaal weg te blazen. Zo blijven er veel stofdeeltjes op onderdelen zitten, zoals de waaier. Daardoor is het zeer belangrijk om hem regelmatig schoon te maken, of je nu thuis of in een bedrijf bent. Voor bedrijven is het een groot probleem wanneer de ventilatie plotseling niet meer goed werkt. Het wordt dan ook voor bedrijven aangeraden om regelmatig een periodieke controle uit te laten voeren door een specialist, die ook let op het geluidsniveau.

Kies voor kwaliteit met een DOMO ventilator

Het apparaat is geproduceerd door het Belgische familiebedrijf DOMO, dat zich een topspecialist op het gebied van huishoudelektro mag noemen. Al meer dan dertig jaar levert het zeer gebruiksvriendelijke producten die jarenlang meegaan, zoals stofzuigers, broodbakmachines en ventilatiesystemen. De DOMO ventilator is in tientallen huishoudens te vinden omdat het apparaat zeer veel voordelen biedt. Ten eerste zorgt het ervoor dat frisse lucht wordt aangevoerd en blaast het vuile en zuurstofarme lucht weg. Zonder goede ventilatie kunnen er in de woning vochtproblemen en schimmels ontstaan. Daarmee lopen bewoners het risico om ziek te worden. Ten tweede hij onmisbaar in de zomermaanden. Veel mensen denken dat het open doen van een raampje op een warme zomerdag voldoende is. Ook in de zomermaanden is het echter zeer belangrijk om goed te ventileren. Met het gebruik van een DOMO ventilator zorg je voor voldoende luchtcirculatie.

Vragen en advies

Heb je vragen over een van onze producten of wens je advies bij het kiezen? Bel ons dan op 043-7820543 of neem contact op met onze klantenservice via het contact formulier. Wij helpen je graag verder. Wanneer je de voor 22.00 uur bestelt, heb je het morgen al in huis.

Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,5
Uitstekend "Zeer blij met mijn order voor op het kantoor, wat een verademing!" 9,5
Uitstekend "Had mijn verzending de volgende dag al binnen, een super handige oplossing." 9,5
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links