Ventilators op batterijen

Ben je op zoek naar verkoeling op een warme zomerdag? Een ventilator op batterijen is ideaal om tijdens het werk af te koelen. Helemaal als je op een locatie werkt waar geen stroompunt aanwezig is. Een ventilator op batterijen heeft geen stroompunt nodig en zorgt op werkelijk elke locatie voor verkoeling. In onze shop verkopen we diverse hand ventilatoren die je kan gebruiken op batterijen. Deze compacte ventilatoren nemen weinig ruimte in beslag en kan je meenemen in je tas. Je kan een ventilator op batterijen kopen in onze shop en de volgende dag al bij je laten thuisbezorgen. Je hoeft zo niet lang te wachten op een beetje verkoeling in huis of op locatie.

De voordelen van een ventilator op batterijen

Bij warm weer is het al snel onaangenaam om aan het werk te gaan. Lang niet overal is een airco aanwezig om voor verkoeling te zorgen. Een ventilator op batterijen kan een alternatief zijn als er geen airco aanwezig is. Je lichaam koelt af door te transpireren. Door het transpiratievocht sneller te laten verdampen kan je lichaam afkoelen. Een ventilator kan helpen om transpiratievocht sneller af te voeren. Ondanks dat een mini ventilator klein lijkt, helpt het om vocht af te voeren. Het formaat maakt hier niet veel uit. Als je op zoek bent naar verkoeling op het werk, dan ga je geen grote ventilator meeslepen. Het is ook de vraag of je collega’s het op prijs stellen als je een grote ventilator neerzet. Een ventilator op baterijen is handzaam en past in je tas. Je kan er met een kleine ventilator voor kiezen om als enige gebruik te maken van de verkoelende luchtstroom. Je hoeft er ook geen stroompunt voor te gebruiken. Vooral op het werk kan de mini ventilator op batterijen uitkomst bieden. Je helpt zo het natuurlijke verdampingsproces, zonder je collega’s te ergeren met een koele windstroom.

Een prima alternatief voor een airco

Bij verkoeling in huis of op het werk denk je al snel aan een airco. Dit lijkt een uitstekende optie om af te koelen. Helaas zitten er ook nadelen aan een airco. Als eerste werkt een airco alleen goed in een afgesloten ruimte. Als je in een open ruimte zit zal de airco de koele lucht verliezen. Het koelt daardoor niet goed af. Een ventilator op batterijen heeft dit probleem niet en zorgt in elke ruimte voor een koele luchtstroom. Een ander nadeel aan een airco is eventueel gedoe om de temperatuur. Je collega wil de airco liever uit hebben terwijl je zelf de airco graag een graadje lager zet. Met een ventilator op batterijen hoef je nooit meer deze discussie te voeren. Je bepaalt met de ventilator op batterijen zelf de temperatuur op je werkplek. Een ander nadeel is dat het minder gezond is voor je lichaam als er elke keer een groot temperatuurverschil is. Als je van buiten naar binnen loopt kan je lichaam een tik krijgen door het temperatuurverschil. Een ventilator op batterijen zorgt voor verkoeling, zonder dat je lichaam last krijgt van temperatuurverschillen.

Voordelen batterijen versus stroom

Je kan een kleine ventilator aanschaffen op batterijen of op stroom. Batterijen hebben nadelen ten opzichte van netstroom, maar ook veel voordelen. Een voordeel is dat je niet meer afhankelijk bent van een stroompunt. Je kan de ventilator op batterijen bijvoorbeeld meenemen naar de camping. Een ander voordeel is dat een ventilator op batterijen compact is en in je tas past. Je kan de ventilator zo overal mee naartoe nemen. Nog een voordeel is dat je door het compacte formaat ervoor kan kiezen om alleen jezelf een verkoelend windje te geven. Anderen in je omgeving krijgen zo geen last van de luchtstroom die de ventilator produceert. Nog een voordeel is dat je minder snel last krijgt van klachten als een stijve nek. Bij een grote ventilator op stroom zit je vaak vol in de wind. Als je de hele dag in de wind zit, kan je last krijgen van nekklachten. Bij een ventilator op batterijen heb je dit probleem meestal niet. Er zijn dus genoeg redenen om te kiezen voor een handmodel in plaats van een grote kamerventilator.

Waar kan je een ventilator op batterijen voor gebruiken?

Je denkt bij een ventilator op batterijen natuurlijk vooral aan extra verkoeling tijdens warme zomerdagen. Maar je kan deze handige handventilator ook nog voor andere toepassingen gebruiken. Wat dacht je bijvoorbeeld van het drogen van je nagels na het lakken? Met een handzame ventilator droog je de nagels extra snel en kan je weer aan de slag. De ventilator op batterijen is ook een handige gadget om de voeding van je baby af te laten koelen. Er is niets vervelender dan een hongerige baby wanneer zijn of haar eten nog te warm is. Met een ventilator op batterijen zorg je ervoor dat het eten snel op temperatuur is. Een ventilator op batterijen kan ook gebruikt worden voor een spelletje met de kinderen op vakantie. Bijvoorbeeld voor een potje blaasvoetbal, waarbij je een licht balletje of watjes als bal gebruikt. Met de ventilator kunnen de kinderen proberen het balletje in een zelfgemaakt doeltje te blazen. Je hebt zo een leuk spelletje voor op de camping. Na het spelen kunnen de kinderen de ventilator op batterijen gebruiken om af te koelen. In onze shop verkopen we verschillende modellen zoals met Disney figuren erop voor de kinderen.

Extra opties bij een ventilator op batterijen

Het kan de moeite waard zijn om ventilatoren op batterijen met elkaar te vergelijken. In ons assortiment verkopen we verschillende modellen mini ventilatoren. Elk model is voorzien van extra opties om op te letten. Neem bijvoorbeeld de ventilator op batterijen met waterspray. Door de waterspray aan te zetten, zorg je voor extra luchtvochtigheid tijdens het ventileren. Je kan de waterspray ook op je lichaam zetten om voor extra verkoeling te zorgen tijdens warme dagen. Een andere optie is de voeding van een ventilator op batterijen. Als je veel gebruikmaakt van de ventilator, dan gaan de batterijen snel leeg. Als alternatief kan je eventueel voor oplaadbare batterijen kiezen. Door een paar batterijen reserve te houden kom je nooit met een lege batterij te zitten. Dit is helemaal fijn als je s ‘nachts ineens met lege batterijen zit. Het is dan fijn als je bijvoorbeeld in je tent voor wat verkoeling kan zorgen met een ventilator op batterijen. Er zijn ook ventilators op batterijen die bekendstaan om hun lage verbruik.

Vragen en advies

Met een ventilator op batterijen hou je het hoofd altijd koel. Heb je vragen over een van onze producten of wens je advies bij het kiezen? Bel ons dan op 043-7820543 of neem contact op met onze klantenservice via het contact formulier. Wij helpen je graag verder. Wanneer je de ventilator voor 22.00 uur besteld ontvang je hem morgen al in huis.

Overige links