Hand ventilatoren

Een hand ventilator is echt zoiets waar je het nut misschien pas van inziet als je er eenmaal een hebt. Maar als je eenmaal zelf zo’n kleine ventilator in je bezit hebt, merk je pas dat je eigenlijk niet zonder kan. Op het strand onder de brandende zon, in een hete auto in de file, bij een sportevenement, op een terrasje, thuis voor de buis op een warme avond of op kantoor op je bureau. Een hand ventilator komt eigenlijk heel vaak van pas. Hij past makkelijk in je tas en hij kan overal mee naartoe zodat je hem kunt gebruiken wanneer je hem nodig hebt. Bekijk snel ons complete assortiment hand ventilatoren en zoek de verkoeling op!

Welke soorten hand ventilatoren zijn er?

Een hand ventilator kun je krijgen in allerlei soorten en maten. Er zijn elektrische ventilatoren die je kunt opladen in het stopcontact, of hand ventilatoren die je door middel van USB kunt opladen. Heel handig voor op kantoor of je werkplek thuis. Of ga je voor een hand ventilator op batterijen? Er zijn hand ventilatoren met een halskoord zodat je ze niet kwijt kunt raken, en ventilatoren die je dankzij de vorm van de handgreep makkelijk op tafel kunt zetten. Ze zijn er met een vaste kop, met draaiende kop en met kantelende kop. Kies je voor een hip kleurtje of liever iets neutraals? Het meest bekend zijn de ventilatoren die alleen een verkoelend briesje geven, maar denk ook eens aan een ventilator met water! Bij deze hand ventilator doe je water of ijsblokjes in het reservoir en als je toe bent aan verkoeling druk je op een knop voor een frisse nevel op je gezicht of lichaam. Heerlijk op een hete dag aan het strand. Let wel op dat je je goed insmeert, want een natte of vochtige huid verbrandt sneller!

Leuke extra functies

Ben je op zoek naar een hand ventilator die net dat beetje meer in zich heeft? Behalve de hand ventilator met water zijn er nog veel meer leuke snufjes op de markt. Wat dacht je bijvoorbeeld van de hand ventilator die tegelijk ook een powerbank is? Ideaal voor op reis. Deze ventilator brengt je niet alleen koelte, je kunt er ook je apparaten mee opladen. Denk bijvoorbeeld aan je tablet of telefoon. Een hand ventilator met (LED) licht is ook heel handig en leuk voor op reis. Zo kan hij ook als zaklamp fungeren. Een hand ventilator voor een kind? Ze zijn er met allerlei leuke prints, bijvoorbeeld met dieren of Disneyfiguren.

In de hand of op tafel?

De naam zet je misschien op het verkeerde been, maar een hand ventilator hoef je niet per se in je hand te houden. Misschien heb je wat langer behoefte aan verkoeling, en dan is het niet handig de hele tijd de ventilator vast te moeten houden. Misschien wil je je handen vrij hebben om een boek te lezen, of om andere dingen te doen. Ben je aan het koken, maar krijg je het te warm? Dan is het handig als je de hand ventilator even neer kunt zetten op het aanrecht. Een hand ventilator met een handgreep die goed kan blijven staan, komt ook van pas op kantoor. Als je er altijd een in je la of naast je monitor op je bureau hebt, hoef je het nooit meer te warm te hebben op je werkplek. Een ventilator met een clip eraan is dan weer heel geschikt voor bijvoorbeeld op de camping. Je klemt hem zo aan de luifel of de campingtafel.

Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een hand ventilator?

Ga je een hand ventilator kopen? Vraag je dan eerst af waarvoor je hem wilt gebruiken. Gebruik je hem voornamelijk thuis, bijvoorbeeld op het aanrecht tijdens het koken of op de tuintafel? Dan kun je het beste kiezen voor een hand ventilator met een handgreep die makkelijk op een oppervlak te plaatsen is. Moet hij ingezet worden voor iets zwaarder werk? Kies dan voor een hand ventilator met meer- of grotere propellers. Hoe meer of hoe groter de propellers, hoe meer lucht er verplaatst zal worden, dus hoe steviger het briesje. Let ook op de grootte van de hand ventilator. Ze zijn er in allerlei maten. Moet hij in een kleine tas passen? Dan is een opvouwbaar exemplaar super handig. Let ook op de levensduur van de batterij, en hoe lang het duurt om deze op te laden. Ook niet onbelangrijk: het geluid. De één is wat luidruchtiger dan de ander.

Hoe kun je een hand ventilator nog meer gebruiken?

Een hand ventilator is niet alleen fijn voor warme dagen, maar bijvoorbeeld ook wanneer je last hebt van opvliegers. Het is dan heel fijn als je hem in je tas heb zitten zodat je gelijk gebruik kan maken van de verkoelende werking. Ook kun je hem gebruiken om je nagellak sneller te drogen of om het net klaargemaakte voedsel voor je baby sneller af te laten koelen. Wat kinderen echt fantastisch vinden is blaasvoetbal. Dat werkt zo: geef ze ieder een hand ventilator, maak op een tafel aan iedere kant een “goal” en leg een plukje watten of een heel licht balletje in het midden. Met de ventilatortjes moeten ze het balletje of plukje watten in het doel van de ander blazen. Een stuk minder vermoeiend dan zelf blazen! Zo zie je maar hoe multifunctioneel zo’n ventilator is. Heb je een hand ventilator met clip? Dan kan je hem eenvoudig vastmaken aan de kinderwagen. Zo blijft je kindje lekker koel. Denk ook aan een hand ventilator als relatiegeschenk. Verzend ze bijvoorbeeld als extraatje bij een bestelling, of deel ze uit op evenementen. Echt een nuttig presentje voor je gewaardeerde zakenrelaties of klanten.

Vragen en advies

Kies het product dat je nodig hebt en ga aan de slag! Heb je vragen of heb je advies nodig bij het kiezen van een ventilator? Bel ons dan op 043-7820543 of neem contact op met onze klantenservice via dit formulier.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links