Tristar - KA 5034 - Ventilatorkachel - Oscillerend

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Ventilatorkachel - Tristar - KA 5034

Zoek je een krachtige, IP21 spatwaterdichte verwarming met ventilator voor een schappelijke prijs, dan is dit een prima keuze. Hoewel de uitrusting compleet is, is de bediening toch uiterst eenvoudig. Met behulp van twee grote draaiknoppen stel je de functies in. Met de linker knop bepaal je de temperatuur, ook als het apparaat in de handige ventilatiestand staat. Met de rechter welke optie je wilt gebruiken. Je kunt kiezen tussen een hoge en een lage verhittingsstand en een stand om alleen te luchten. Vochtige ruimtes zijn ook geen probleem door de genoemde IP kwalificatie. Zeer bijzonder is de oscillatiefunctie, waarbij de blaasrichting automatisch wordt gevarieerd voor een optimale warmteverdeling.

Specificaties
Meer over Tristar - KA 5034 - Ventilatorkachel - Oscillerend (Productcode: 5382021834.5103)
 Kachel
Ventilatorkachel
 Wattage
2000 watt
 Aantal standen
3
 Merk
Tristar
 Kleur
Wit
 Voeding
Netstroom
 Materiaal
Kunststof
 Type
KA 5034
Wat zeggen onze experts over deze Tristar - KA 5034 - Ventilatorkachel - Oscillerend
 

IP21 spatwaterdicht

 

Eenvoudige bediening

Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
7,4
         

Gemiddelde uit 10 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

8,0
         

J. Lenszen - 15 augustus 2018

Fijne ventilatorkachel als bijverwarming voor waar ik ook maar aan het werk ben ik huis. Ik ben nogal kouwelijk aangelegd en heb last van mijn benen altijd als het koud is. Nu neem ik deze handige kachel overel mee in huis om me wat extra warmte te geven. Als ik sta te strijken boven op de logeerkamer, of als ik in de keuken het eten ga maken. Maar ook soms als ik tv zit te kijken. Maar meestal gebruik ik dan toch de warme deken.

9,0
         

K. Steevens - 5 februari 2018

Ik klus graag in het tuinhuisje en om dat in de herfst en winter ook te kunnen doen heb ik deze kachel gekocht. Enerzijds omdat hij klein en handig transportabel is en anderzijds omdat hij veilig is in ietwat vochtige omstandigheden. In het tuinhuis is het bepaalde tijden van het jaar zeer zeker vochtig en klam en dan wil je geen brand of kortsluiting.
Tot nu toe werkt deze echt naar mijn zin. Maakt het tuinhuisje aangenaam warm en werkbaar.

7,0
         

Har van Grool - 29 januari 2018

Mijn vrouw had er een gekocht als bijverwrming als ze in de woonkamer aan het werk is. Hij beviel mij ook zo, dat ik er ook een gekocht heb voor mijn werkkamer. Lekker snel even een beetje bijstoken, maakt de ruimte toch veel aangenamer en dan hoef je niet de verwarming erg hoog te zetten. Want dan wordt het in sommige ruimtes te warm, terwijl andere nog net te koud blijven. Kortom, een handige mobiele bijverwarming!

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links