Perel - TC78020N - Ventilatorkachel - Compact

€ 16,99 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 200
4-8 wd
Extra korting!
Aantal 1€16,99Aantal 2-9€16,57Aantal 10 en meer€15,97
Payment methods

Heb je een snelle manier nodig om een kleine ruimte te verwarmen? Dat kan eenvoudig met de Perel TC78020N ventilatorkachel. Dit handzame kacheltje is wit van kleur, heeft twee standen en werkt via netstroom (de maximale wattage is 2000 watt). De Perel ventilatorkachel is gemaakt van stevig kunststof. Dankzij het handige handvat aan de bovenkant kun je deze ventilatorkachel makkelijk verplaatsen van de ene naar de andere ruimte. Heb jij bijvoorbeeld op een groot kantoor altijd koude voeten? Dan kun je dit apparaat onder je bureau zetten, wat ervoor zorgt dat jij en je collega’s lekker warm blijven, zelfs op de koudste en kilste dagen van het jaar.

Inclusief oververhittingsbeveiliging

Wist je dat de Perel TC78020N ventilatorkachel niet alleen twee standen heeft en voorzien is van een aan-en-uitschakelaar, maar ook over een ingebouwde, regelbare thermostaat beschikt? Bovendien kun je deze kachel altijd veilig gebruiken, omdat deze voorzien is van een slimme oververhittingsbeveiliging. Dit betekent dat het toestel zichzelf automatisch uitschakelt wanneer de boel te warm wordt. Omdat het kacheltje ook een neutrale ventilatorstand heeft, kun je dit apparaat zelfs gebruiken op warme dagen. Zo zorg je toch voor een aangenaam briesje op kantoor. Maar je kunt deze kleine kachel natuurlijk ook thuis gebruiken. Bijvoorbeeld in een ijskoude slaapkamer, in je thuiskantoor onder je bureau of naast de bank als je ’s avonds tv aan het kijken bent. Vooral ideaal voor oude huizen waar het meer tocht en waar het dus ’s winters kouder is.

Specificaties
Meer over Perel - TC78020N - Ventilatorkachel - Compact (Productcode: 14471490537.5103)
 Kachel
Ventilatorkachel
 Wattage
2000 watt
 Aantal standen
2
 Merk
Perel
 Kleur
Wit
 Voeding
Netstroom
 Materiaal
Kunststof
 Type
TC78020N
 Eigenschappen
Aan/uit schakelaar, Regelbare thermostaat
Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
7,6
         

Gemiddelde uit 23 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

8,0
         

Liesbeth - 3 september 2018

Ik heb deze ventilatorkachel voor kantoor gekocht. We zitten in een viermanskantoor en helaas heb ik de kamer zonder verwarming gekregen. Omdat de collega's aan het verwarmingsfront natuurlijk niet "gegrild" willen worden, heb ik besloten om een ventilatorkachelkachel te gebruiken.

Ik heb geen spijt van het besluit !! Het is lekker warm onder de tafel, de voeten, benen en dijen zijn warm en je bevriest niet meer (ik ben een kou mens).

In het begin stinkt hij een beetje. Voor mij duurde het ongeveer een uur voordat hij niet meer rook.

Zoals het woord aangeeft, is het een LUCHT van de verwarming. Natuurlijk kun je het natuurlijk horen, maar ik vind het geluidsniveau niet slecht en het is een constant geluid, dus je went eraan.

Hij is heel gemakkelijk te gebruiken en voor deze prijs kun je absoluut niets zeggen.

7,0
         

Dieks - 6 maart 2018

Snelle levering na bestelling. Ik had wel een geur verwacht na het eerste inschakelen omdat het hele ding van plastic is, maar dat was amper zo. Hij blaast ook nog gewoon lucht, dus je kunt hem ook zonder verwarming gebruiken, een extra pluspunt.
Met de verwarming aan doet hij het prima in de lage stand. Tenminste op het kamertje waar ik hem nu gezet heb. Ik schat in dat ik de hele woonkamer er mee warm zou krijgen, maar daar lijkt deze me ook niet voor gemaakt. Echt meer voor aanvullende verwarming of voor kleine ruimtes, zoals ik hem nu gebruik.
Ik kan hem aanbevelen wnat hij werkt prima.

8,0
         

HS - 19 februari 2018

Als je zoekt naar een apparaat om kleine stukken in een ruimte te verwarmen of om jezelf warme lucht te laten toeblazen, dan moet je deze hebben. Voor dat geld doet hij het prima.
Verwacht niet dat je er een hele kamer warm mee krijgt of kunt houden. De ventilator maakt natuurlijk wel geluid, dus dat moet je op de koop toe nemen.
Het is wel een klein en heel transportabel apparaatje dat je dus zo op pakt en ergens neerzet waar je op dat moment aan het werk gaat of warmte wil hebben.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links