Perel - CFANT01 - Torenventilator - Oscillerend

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Torenventilator – Perel CFANT01

Dit apparaat is een technisch hoogstandje, en dat is letterlijk zelfs zo. De mooi vormgegeven, slanke kolomventilator is 75 cm hoog, groot genoeg om ook een vertrek met forsere afmetingen effectief te koelen. Ook qua techniek zit je met dit product helemaal goed. Op de top van de witte kolom vind je een grote, duidelijke draaischakelaar en diverse handige soft touch knoppen waarmee je het geheel bedient. Onder meer bedien je hier de 3 draaisnelheden van de bladen, maar ook kun je de zwenkbeweging instellen. Dit bereik is 90 graden, ruim voldoende voor de meeste toepassingen. Verder tref je de timer aan. Ook de rest van het ontwerp van deze luchtverfrisser is dik in orde.Specificaties
Meer over Perel - CFANT01 - Torenventilator - Oscillerend (Productcode: 9843702309.5103)
 Ventilatoren
Torenventilator
 Geluidsniveau
Extra stil: tot 50 dB
 Wattage
60 watt
 Aantal standen
3
 Merk
Perel
 Kleur
Wit
 Draaibereik
90 °
 Voeding
Netstroom
 Verstelopties
Draaibaar
 Hoogte
77 cm
 Materiaal
Kunststof
 Type
CFANT01
 Eigenschappen
Aan/uit schakelaar
Wat zeggen onze experts over deze Perel - CFANT01 - Torenventilator - Oscillerend
 

Horizontale draaifunctie voor optimale luchtcirculatie

 

Timerfunctie

Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
7,6
         

Gemiddelde uit 10 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

8,0
         

anoniem - 3 juli 2018

Ik heb eerst maar eens een tijdje gewacht met zo'n review schrijven totdat ik de ventilator een tijdje in gebruik had.
We hebben nu een erg warme periode en ik ben blij met de aankoop. Hij werkt gewoon goed en vooral handig is, dat je hem ergens in een hoek zet en laat draaien terwijl hij blaast. Dat geeft dan een flink pak verkoeling in de hele kamer. Om alles te bereiken moet je hem wel in de hoogste stand zetten en dat geeft nogal wat geluid. Maar dan wordt het wel koeler.
Een fijn apparaat.

9,0
         

Harm G. - 5 juni 2018

Deze torenventilator is van plastic en gezien de prijs mag je natuurlijk niet teveel verwachten. Toch heb ik hem gemonteerd en in mijn kamer geplaatst en ik kan niet anders zeggen, dan dat hij voldoet.
Drie standen instelbaar, waarbij het geluid van nauwelijks hoorbare bries gaat tot een stevig blaasgeluid. Koelt goed, of beter gezegd: verplaatst de lucht zodanig, dat het afkoelt in de kamer. Daarbij kun je ook nog instellen of hij over 90 graden moet zwenken of niet.
Qua gewicht stelt deze niet veel voor, dus verplaatsen is makkelijk zat. Ook wel handig kan de timer zijn, waarmee hij na een in te stellen tijd vanzelf uit gaat.

8,0
         

RevJ - 23 mei 2018

Na toch aardig wat jaren gewerkt te hebben met een tafelventilator, die overigens niet kapot te krijgen is, zijn we toch overgeschakeld op deze torenventilator. Aan de ene kant, omdat het oog ook wat wil en deze ziet er toch beter uit dan zo'n gewone tafelventilator. Verder hadden we het idee dat dit type uiteindelijk ook meer bereik zou moeten hebben en daarom sneller zou koelen. Dat blijkt inderdaad zo te zijn. Je zet hem ergens in een hoek (met vrij 'zicht' uiteraard), zet het heen en weer zwenken aan en hij begint z'n werk goed te doen. De lucht is met dit type echt wel beter verspreid, maar daarom is hij natuurlijk ook 75 cm hoog. Door het slanke ontwerp komt hij toch niet prominent over, maar toch meer als een bescheiden formaat lucht-blaas-zuil. Wij zijn er erg content mee en kunnen deze zeker aanbevalen.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links