Salco - STT-23.1 - Tafelventilator - Compact

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Tafelventilator Salco STT-23.1

Elegante ventilator in neutraal wit. Voorzien van een drieblads propeller met een diameter van 230 mm. Blaassnelheid in twee standen middels drukknoppen instelbaar. Inschakelbare automatische zwenkfunctie voor een optimaal effect in de gehele ruimte. De snel ronddraaiende bladen zitten veilig in een degelijke metalen korf, welke voor reiniging makkelijk te openen is. Stabiliteit is gegarandeerd door de stevige voet. Het opgenomen vermogen is slechts 21 Watt, waardoor de kosten ook bij continue gebruik niet de pan uit rijzen. Vanwege de aansluiting op het lichtnet dient een stopcontact in de buurt te zijn.

Specificaties
Meer over Salco - STT-23.1 - Tafelventilator - Compact (Productcode: 9834802677.5103)
 Ventilatoren
Tafelventilator
 Wattage
21 watt
 Diameter
23 ø
 Merk
Salco
 Kleur
Grijs, Wit
 Voeding
Netstroom
 Materiaal
Kunststof
 Type
STT-23.1
Wat zeggen onze experts over deze Salco - STT-23.1 - Tafelventilator - Compact
 

In hoogte verstelbaar

 

Compact design, neemt weinig plek in beslag

 

Werkt op netstroom, stopcontact nodig

 

Niet te bedienen met afstandsbediening

Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
7,2
         

Gemiddelde uit 10 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

8,0
         

Frank - 4 juni 2018

Ik weet niet zeker of ik een goede review moet schrijven om het aankoopbedrag te winnen, maar ik ga ervan uit dat een eerlijke review de bedoeling is. Nou eerlijk gezegd ben ik dik tevreden met mijn nieuwe ventilatortje die nu al een paar dagen staat te zoemen in mijn kamer. Twee standen is goed genoeg voor mij (eigenlijk zelfs 1, want de hogere stand heb ik maar een keertje even gebruikt). Hij staat stevig en blaast goed.
Ik wist alleen niet goed welke ik moest kiezen uit al die ventilators en deze werd het vanwege de prijs en hoe hij uitziet, want dat vind ik wel oke.

8,0
         

HH - 29 mei 2018

Ik kocht deze ventilator omdat ik mijn studeerkamer wat dien te verkoelen om het hoofd erbij te houden zeg maar. Hij werkt goed en ik heb hem bijna altijd in de laatste stand staan. Alleen als het erg warm is, zet ik hem wel eens op de tweede hogere stand, maar dat leidt dan ook weer meer af vanwege het geluid.

7,0
         

Joke - 8 mei 2018

Een goede stabiele ventilator die met zijn witte kleur niet bijzonder opvalt, wat ook zeker niet de bedoeling is. Hij blaast goed en maakt de lucht in de kamer een stuk aangenamer.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links