Longo - Plain White - Tafelventilator - Compact

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Tafelventilator – Longo - Plain White

Deze elegante en compacte blazer is je ideale maatje bij werkzaamheden achter de computer. Doordat het product gevoed wordt middels USB is deze prima te combineren met onder andere je laptop of powerbank. De in diameter 10 cm grote ventilatorbladen zorgen voor een aangenaam briesje zonder dat je meteen weg geblazen wordt. Flexibiliteit bieden het aansluitsnoer met een lengte van 1,0 m en de 360˚ draaibaarheid van de propeller in het frame. De stevige metalen constructie is voorzien van een drietal kunststof pootjes, waardoor de stand stabiel is. Beschadigingen van de ondergrond worden hierdoor ook voorkomen. Het elektriciteitsverbruik is als gevolg van een laag opgenomen elektrisch vermogen van 2,5 W uiterst gunstig te noemen.

Specificaties
Meer over Longo - Plain White - Tafelventilator - Compact (Productcode: 5722346007.5103)
 Ventilatoren
Tafelventilator
 Aantal standen
1
 Diameter
10 ø
 Merk
Longo
 Kleur
Wit
 Voeding
USB
 Materiaal
Metaal
 Type
Plain White
Wat zeggen onze experts over deze Longo - Plain White - Tafelventilator - Compact
 

compact en elegant

 

zeer gunstig geprijsd

 

laag elektriciteitsverbruik

 

voeding alleen via USB

Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
7,3
         

Gemiddelde uit 10 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

6,0
         

Komno - 6 augustus 2018

Zou een luidere hebben genomen met meer kracht. Deze is enkel ok. Geen snelheidsinstelling, gewoon aan of uit. Super rustig met een heerlijk briesje. Ik wilde eigenlijk iets met meer luchtbeweging. Deze zal best geweldig zijn in een open kantooromgeving waar lawaai een probleem is, maar als je een koelende kracht wilt, is dit niet het geval. Dan moet je toch eerder zo'n 220V-apparaat gaan kopen.

8,0
         

Stefani - 30 juli 2018

Ik werk twee dagen per week thuis en daar is natuurlijk geen airconditioning, zoals op kantoor. Nu zou ik helemaal niet willen beweren dat deze kleine ventilator op kan tegen de kantoor-airco. Maar hij geeft wel een klein beetje het kantoor-gevoel door dat rustige briesje dat je ervan krijgt als je hem aan zet.

9,0
         

Will - 18 juli 2018

Waar voor je geld. Deze kleine ventilator heeft ons goed gediend tijdens onze voorbije vakantietrip. In de auto onderweg voor wat extra verkoeling, maar vooral naast het bed in de tent op de camping. Als de warmte toch best lang in je tent blijft hangen is allen hulp welkom om wat verfrissing te brengen. Aangesloten aan een powerbank deed deze zijn best om dat te doen.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links