FN12 - Tafelventilator - Compact

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Tafelventilator - HQ - FN12

Degelijk apparaat met drie blaassnelheden. Neutrale witte kleur. De bladen hebben een diameter van 300 mm. Een degelijke korf beschermt tegen aanraking met de roterende propeller. Door een kop die kantelbaar is en zwenkbaar middels een automatische oscillatiefunctie kan de richting van de luchtstroom eenvoudig geregeld worden. Een sterke 35 Watt motor zorgt voor een krachtige bries. Het opgenomen vermogen is niet te hoog, waardoor continue draaien niet voor een enorme elektriciteitsrekening zorgt. Aansluiting gebeurt aan het lichtnet via een 1,5 meter lange kabel. Dit no nonsens toestel biedt voor een gunstige prijs optimale prestaties.

Specificaties
Meer over FN12 - Tafelventilator - Compact (Productcode: 14498658909.5103)
 Ventilatoren
Tafelventilator
 Wattage
35 watt
 Aantal standen
3
 Diameter
30 ø
 Kleur
Wit
 Voeding
Netstroom
 Verstelopties
Draaibaar
 Afmetingen
19 x 35 x 37 cm
 Materiaal
Kunststof
 Type
FN12
 Eigenschappen
Aan/uit schakelaar
Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
7,9
         

Gemiddelde uit 11 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

8,0
         

Piet Wiersma - 5 juni 2018

Vorige maand kocht ik een van deze ventilators voor de slaapkamer. We waren zo blij met de kwaliteit van de bouw, de grote luchtstroom, en het zachte en aangename motorgeluid, dat we nog twee naar de andere slaapkamers stuurden. Het is erg handig om de instellingen voor uit/aan en snelheid via drukknoppen aan de voorkant te hebben. Ik ben erg blij en zou ze aanbevelen aan anderen en zou ze zeker weer voor mezelf kopen. Uitstekende ventilatoren!

8,0
         

Anoniem - 1 juni 2018

Ik kocht een van deze en toen ik het kreeg was ik erg blij met de aankoop. Kort daarna kocht ik zelfs nog een tweede.

De ventilator is er in onderdelen, maar de montage is uiterst eenvoudig en intuïtief. Ik hoefde de handleiding absoluut niet te raadplegen, en het enige gereedschap dat nodig is, is een Philips kruiskopschroevendraaier voor 1 schroef voor de basis.

De ventilator zelf is fatsoenlijk, met 3 vermogensinstellingen plus een uit. Het beweegt een behoorlijke hoeveelheid lucht en is vrij rustig. De derde en krachtigste instelling maakt wel iets meer ruis dan de onderste twee, maar blaast ook veel meer lucht. Niets te luidruchtig echter, laat je er niet door afschrikken. Het is duidelijk hoe meer lucht het beweegt hoe luider het zal worden. Voor een kleine kamer is het absoluut geweldig.

10,0
         

Nina - 6 mei 2018

We hebben deze ventilator gekocht voor de slaapkamer van mijn dochter, waar hij wekenlang 24 uur per dag draait.Ik koos voor deze omdat deze hoog werd gewaardeerd, gemakkelijk te gebruiken was en naar verluidt duurzaam was.

Nu er vier maanden zijn verstreken, kan ik melden dat het aan de verwachtingen voldoet en dat we zeer tevreden zijn.

Hij is rustig. Als plastic ventilator, zal het wat wiebelen en luchtgeluid hebben, maar het is veel stiller dan vorige ventilatoren. De knoppen zijn eenvoudig in te drukken en stevig genoeg om niet kapot te gaan (in tegenstelling tot de snelheidskeuzeschakelaar die we bij een vorige bij mediamarkt ventilator hadden). Het snoer is lang genoeg om de uitgang te bereiken, en het beweegt een redelijke hoeveelheid lucht, niets spectaculairs, maar goed genoeg voor een slaapkamer.

Als deze ventilator morgen kapot zou gaan, zou ik toch weer precies dezelfde kopen.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links