FN04BL - Tafelventilator - Compact

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Tafelventilator – Techtube Pro USB

Metalen en bijzonder robuust apparaat in vergelijking met veel van zijn kunststof collega’s. Hij draait op slechts één snelheid, maar is wel geschikt voor continue gebruik. Door zijn kleine diameter van 10 cm en het ontbreken van een aparte voeding is de blazer multi inzetbaar. Het voedingskabeltje is met een lengte van 1 meter voldoende lang voor de meeste situaties waar je hem zou willen plaatsen. Met een vermogen van 2,5 W is de koeling ook zeer energiezuinig. De degelijke compacte uitvoering is uniek in deze prijsklasse.

Specificaties
Meer over FN04BL - Tafelventilator - Compact (Productcode: 5722376625.5103)
 Ventilatoren
Tafelventilator
 Wattage
2.5 watt
 Aantal standen
1
 Diameter
10 ø
 Kleur
Zwart
 Voeding
USB
 Materiaal
Metaal
 Type
FN04BL
Wat zeggen onze experts over deze FN04BL - Tafelventilator - Compact
 

Robuuste metalen behuizing

 

Lange levensduur

Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
7,6
         

Gemiddelde uit 10 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

8,0
         

O. Togerts - 28 juni 2018

Ik zag deze ventilator bij een collega op het bureau staan en heb me gelijk ook een besteld. Hij kwam snel thuis aan en toen heb ik hem daarna mee naar het werk genomen. Wat een genot om op warme of benauwde dagen een briesje in je gezicht te laten blazen. Houd je bij de les.

7,0
         

anoniem - 21 juni 2018

Voor zo'n klein ding levert hij best veel luchtverfrissing. Staat goed, dankzij de rubber pootjes. Ik heb 'm zo'n beetje de hele dag aan staan bij het huidige warme weer, dus hij gaat eigenlijk pas uit als ik de computer ook uitzet.

7,0
         

Maj M. - 3 juni 2018

Deze is nu mijn vaste helper tijdens warme dagen. Ik heb een voeding gevonden waarmee ik hem kan laten draaien bij mijn bed 's avonds. Overdag hangt hij aan de usb van de computer. Een fijn en goed inzetbaar apparaatje voor een aanvullend briesje.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links