AEG - VL 5529 - Tafelventilator - Oscillerend

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Tafelventilator - AEG - VL 5529

Mooi compact vormgegeven toestel in stijlvol zwart. Extra flexibel in plaatsing door de mogelijkheid van muurmontage. Zuinige 30 Watt motor. Per drukknop zijn drie blaassnelheden en uitstand instelbaar. Zorgvuldig ontworpen rotorontwerp voor een goede luchtverplaatsing en een minimale geluidsproductie. Richting van de wind regelbaar door een kantelbare kop met inschakelbare automatische zwaaifunctie. Stevig metalen beschermrooster voor een optimale beveiliging tegen aanraking bladen. Door de geringe omvang en het lage gewicht makkelijk verplaatsbaar en op te bergen. De stille loop en degelijke bouw maken dit apparaat bij uitstek geschikt voor continue gebruik.

Specificaties
Meer over AEG - VL 5529 - Tafelventilator - Oscillerend (Productcode: 9834782265.5103)
 Ventilatoren
Tafelventilator
 Wattage
30 watt
 Aantal standen
3
 Diameter
30 ø
 Merk
AEG
 Kleur
Zwart
 Voeding
Netstroom
 Materiaal
Kunststof
 Type
VL 5529
Wat zeggen onze experts over deze AEG - VL 5529 - Tafelventilator - Oscillerend
 

Compact design, neemt weinig plek in beslag

 

Instelbare programma’s

 

Werkt op netstroom, stopcontact nodig

Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
7,9
         

Gemiddelde uit 10 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

9,0
         

Huub - 5 augustus 2018

Deze staat nu al ruim een maand op mijn slaapkamer te draaien en hij doet het prima. Overdag als ik naar het werk ben houdt hij de lucht in beweging, zodat het toch redelijk koel is als ik thuis komt (het raam is op het zuidoosten namelijk). Dan zet ik het raam ver open en laat de ventilator vrolijk doorblazen, Tegen de tijd dat ik naar bed ga is de temperatuur best aangenaam en kan hij op de laagste stand waarmee ik prima in slaap kan vallen.

8,0
         

Femke van Nuenen - 30 juli 2018

Gelukkig kon ik nog een ventilator krijgen want heel veel waren er uitverkocht. Deze viel me vooral op omdat hij zwart is en dat vind ik toch mooier dan zo standaard wit.
Hij werkt lekker en ik ben er blij mee.

9,0
         

Jeff K. - 26 juli 2018

Waarom een beoordeling geven over een apparaatje als een bescheiden ventilator? Omdat het nu al weken erg warm is (heerlijk vind ik dat!) en zo'n ventilator dan toch wel extra aandacht krijgt. Ik heb deze gelukkig op tijd gekocht (april) en nu al een tijd plezier ervan. Ik neem hem mee van de woonkamer naar de slaapkamer en naar mijn thuiskantoor. Ik heb hem zelfs al een paar keer buiten aangesloten in de tuin als ik daar met de laptop zat te werken en het echt heel windstil was. Waar zouden we zijn zonder ventilator?

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links