Tristar - VE-5971 - Staande ventilator - Oscillerend

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Staande ventilator - Tristar - VE-5971

Dit is zonder meer een heel ander design dan de meeste andere toestellen die je op deze site zult vinden. Hoewel qua uiterlijk vooral retro, qua techniek is het gewoon state of the art. Dat betekent onder meer op vele manieren instelbaar, meer technische functies en vooral: met een vermogen van 50 Watt mooi zuinig. Dat zorgt niet alleen voor aangename verkoeling, maar ook voor maximaal comfort. Met de driestandenschakelaar bepaal je de blaassnelheid die je wenst. De plek waar de luchtstroom komt, is eveneens goed in te stellen. Niet alleen is het apparaat in hoogte te verstellen van 85 - 128 cm, ook is de verticale hoek van de kop in te stellen. Je kunt hem dus naar beneden of naar boven richten, De flexibele inzetbaarheid wordt afgerond doordat er ook een oscillatiefunctie beschikbaar is, zodat de propeller langzaam heen en weer zwenkt en alle hoeken van een vertrek belucht. Om overbelasting tegen te gaan is er een oververhittingsbeveiliging aanwezig.


Specificaties
Meer over Tristar - VE-5971 - Staande ventilator - Oscillerend (Productcode: 9834593454.5103)
 Ventilatoren
Staande ventilator
 Geluidsniveau
Hoorbaar: vanaf 61 dB
 Wattage
50 watt
 Aantal standen
3
 Diameter
40 ø
 Merk
Tristar
 Kleur
Koper
 Voeding
Netstroom
 Hoogte
128 cm
 Materiaal
Metaal
 Type
VE-5971
Wat zeggen onze experts over deze Tristar - VE-5971 - Staande ventilator - Oscillerend
 

Opvallend design

 

In hoogte verstelbaar

Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
7,7
         

Gemiddelde uit 10 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

10,0
         

Anoniem - 29 mei 2018

De ventilator arriveerde binnen een zeer korte tijd.
Daarnaast heb ik ook de kleinere versie in zilver besteld voor mijn bureau.

Nadat de ventilator is ontkoppeld, wordt deze bevestigd. Het apparaat is niet gemaakt van goedkoop plastic zoals andere producten, maar van metaal. De ventilator is navenant zwaar en daardoor stabiel en solide. Er is niets schudden!
Ik hou echt van het koperen ontwerp en het ziet er niet goedkoop uit.

De functie is zoals beschreven. Drie snelheden, zwenkbaar, enz. Ik verwijs in dit verband naar de productbeschrijving en kan op dit punt bevestigen dat het apparaat zich hier aan zijn woord houdt.

Over het geheel genomen, kan ik absoluut aanbevelen het apparaat voor de prijs aan iedereen. Voor weinig geld kun je hier veel krijgen.

9,0
         

Daniel Mercator - 22 mei 2018

Ongeëvenaarde prijs en bovendien stijlvol en krachtig! Drie niveaus selecteerbaar en op geen enkele manier storend luid. Zeer mooi in stijl en in hoogte verstelbaar. Kleur zoals ik het me had voorgesteld, iets koper vermengd met oud. De kabel kan iets langer zijn.
Aanbevolen!

7,0
         

Deborah Americais - 5 maart 2018

Zeer mooie en goed gefabriceerde ventilator, alle metalen onderdelen goed in elkaar geschoven en gemakkelijk aan elkaar geschroefd.
4 sterren omdat het laagste niveau iets te sterk is voor mijn smaak en de ventilator daarom te luid is, op het hoogste niveau is het wat moeilijk om je te vermaken als het niet te ver weg is.

Verzending en verpakking was zeer goed.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links