Staande ventilator - Tristar - VE-5951

De Tristar VE-5951 staande ventilator is een eye catcher in ieder vertrek. De chromen uitvoering is dermate fraai vormgegeven dat deze onmiddellijk de aandacht trekt. Natuurlijk is een staande ventilator niet bedoeld om alleen maar naar te kijken, het apparaat moet ook vooral zijn werk goed doen en dat is: verkoelen. Hiervoor is de Tristar VE-5951 meer dan goed toegerust. Te beginnen met de bladen die een doorsnede kennen van 40 cm, bijna een halve meter dus hetgeen fors te noemen is. Omdat deze staande ventilator ook nog eens voorzien is van een oscillatiefunctie, is de verkoeling bijzonder effectief.

Om te bereiken dat je precies de juiste mate van ventilatie krijgt, is de motor voorzien van 3 standen. Ook de oscillatiestand schakel je in met een afzonderlijke knop, waarna de kop gaat draaien. Daarbij kun je de kop ook in een hoek instellen. Met al deze instelmogelijkheden verkrijg je precies de juiste mate van ventilatie. Om te voorkomen dat de staande ventilator letterlijk over zijn toeren raakt en wordt beschadigd, is er een thermische beveiliging ingebouwd. Het apparaat zal zichzelf uitschakelen voordat het oververhit raakt, iets dat bij oplopende temperaturen inderdaad kan plaatsvinden. De hoogte ten slotte is verstelbaar tot een maximale hoogte van 128 centimeter,

  
Meer over de Tristar - VE-5951 - Staande ventilator (ProductID: 9834629175.5103)
 Ventilatoren
Staande ventilator
 Aantal standen
3
 Diameter
40 ø
 Merk
Tristar
 Kleur
Verchroomd
 Voeding
Netstroom
 Verstelopties
Draaibaar
 Geschikt voor
Continu gebruik
 Hoogte
128 cm
 Materiaal
Metaal
 Type
VE-5951
Wat zeggen onze experts over deze Tristar - VE-5951 - Staande ventilator
 

Diverse hoogten

 

Instelbare hoek

 

Chromen uitvoering

Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
7,8
         

Gemiddelde uit 10 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

8,0
         

Peter Schoon - 12 may 2018

De ventilator is vrij eenvoudig te monteren en werkt tot nu toe perfect. Het is niet luidruchtig en ziet er goed uit. Goed ding!

7,0
         

Karin - 25 april 2018

De ventilator maakt visueel en technisch een zeer goede indruk.
Is misschien een beetje te luid als je het laat draaien 's nachts in de slaapkamer, maar ik denk dat deze tekortkoming is het niet de moeite waard om te vermelden in de hete zomerdagen / nachten.
Tijdens de bouw had ik lichte moeite om de schroeven los te draaien, met een beetje druk kon ik ze losdraaien.

9,0
         

Rianne - 11 august 2017

Twee dagen geleden gekocht en direct gebruikt. Eerste indruk.
Voor montage: De constructie was eenvoudig, zelfs zonder instructies zou dit mogelijk zijn. Alleen de bevestiging van de rotor met een bevestigingsschroef vind ik niet optimaal opgelost. De standaard is veilig, vanwege het zware gewicht van de motor (ik vind het zwaartepunt iets te hoog)

De kleine Tristar ziet er chic uit wanneer hij wordt geassembleerd. Verchroomd, glanzend, goede retro-uitstraling. Een Nadeel: de snelheidsniveau-indicator is net vastgelijmd. Zou leuker kunnen zijn.

Op de prestaties: op niveau 1 zorgt het voor goede lucht bij een laag volume, dat bevalt. Fase 2 blaast veel meer, maar ook veel luider. Op niveau 3 is er niet alleen een briesje, maar ook een orkaan, zo klinkt het. Echter alleen als er geen ander achtergrondgeluid in de kamer aanwezig is. Dit kan bijvoorbeeld worden opgevangen terwijl de tv aanstaat.

Conclusie: kleinere verbeteringen zouden het apparaat goed doen, maar al met al is het volume ondergeschikt aan de goede lucht prestaties en de prijs is ok.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links